Telefon Honor 8x premijerno predstavljen u Pragu uz najavu saradnje sa kompanijom Red Bull

Honor Logo

Pametan telefon sa kućištem izgrađenim od aurora stakla  i tankom donjom ivicom, kreiran pomoću inovativne ,,chip-on-film’’ tehnologije.

Objavljen je i novi ambasador Honor brenda u Srbiji, naša najpoznatija atletičarka, Ivana Španović.

Honor 8XPrag, 12. oktobar 2018. godine – Honor, vodeći e-brend pametnih telefona, sinoć je u Pragu predstavio svoj novi mobilni telefon, Honor 8X—pametan telefon koji kombinuje naprednu tehnologiju karakterističnu za flagship telefone. Inspirisan minimalističkim dizajnom i kreiran pomoću ,,chip-on-film’’ (COF) tehnologije, ovaj pametni telefon karakteriše i 6,5-inčni FullView ekran sa 91% pokrivenošću prednje strane telefona ekranom, AI kamera, GPU Turbo tehnologija i telo napravljeno od 2.5D aurora stakla sa dvostrukom teksturom, izražavajući smeo i aspirativni identitet. Honor 8X će biti dostupan na tržištu Srbije od 15. oktobra, sa početnom cenom od 35.990 dinara. Korisnici će moći da biraju između plave, crne i crvene boje telefona.

Honor 8X izražava smeo stav brenda i dizajnerske karakteristike kroz svoje izuzetne tehnologije, upečatljiv minimalistički dizajn i sofisticiranu izradu. Usvajanjem naučnog pristupa estetici i dizajnu tokom izrade ovog modela, Honor 8X je uspeo da ostvari pravu ravnotežu između funkcionalnosti i lepote, koja je neuporediva sa drugim modelima na tržištu.

Neke od glavnih karakteristika Honor 8X telefona su:

  • Veliki 6,5-inčni ekran sa izvrsnom čistoćom slike: Honor 8X karakteriše 6,5-inčni Full-View 2.0 ekran sa zarezom (notch) i 19,5:9 odnosom,  kao i kućište dužine 5,5 inča i debljine 7,8 mm. Njegov ekran je približniji odnosu 21:9 koji koriste  bioskopi i na taj način omogućava korisnicima potpuno novo korisničko iskustvo kada je u pitanju gledanje sadržaja.
  • Ekran sa 91% pokrivenošću prednje strane telefona ekranom, u tankom kućištu: Odnos pokrivenosti prednje strane telefona ekranom je ključ dizajna pametnog telefona. Honor koristi naprednu tehnologiju ,,chip-on-film’’ (COF) i patentiran dizajn antene kako bi smanjio širinu donje ivice na 4,25mm i postigao 91% pokrivenosti prednje strane telefona ekranom, što je bolji rezultat od većine vodećih pametnih telefona.
  • Minimalistički dizajn sa fokusom na estetiku: Honor 8X ima metalni srednji ram, a u njegovoj izradi je korišćeno 2.5D aurora staklo sa dvostrukom teksturom, koje stvara efekat refleksije, i daje ovom telefonu elegantan i atraktivan izgled i osećaj prilikom korišćenja. Dizajn koji karakteriše paralelna gradacija konstruisan je iz 15 slojeva i stvara različitu refleksiju u zavisnosti iz kog ugla se posmatra telefon. Korisnici će biti u mogućnosti da “upare” svoj telefon sa svojim omiljenim stilom, pri čemu će imati izbor između plave, crne i crvene boje.
    • Zaštita za oči: U današnje vreme je među korisnicima mobilnih telefona sve veća zabrinutost zbog izloženosti njihovih očiju plavoj svetlosti koja zrači sa ekrana na elektronskim uređajima. Honor 8X poseduje novu generaciju Eye Comfort režima, sa sertifikatom TüV Rheinland, koji može smanjiti zračenje plave svetlosti koju emituje ekran i na taj način sprečiti zamor očiju. Telefon takođe poseduje i tehnologiju za prilagođavanje ekrana sunčevoj svetlosti i noćnom korišćenju, što omogućava korisnicima da jasno vide ekran čak i pod jakim suncem, kao i da im noćno čitanje bude znatno prijatnije.

Džordž Žao (George Zhao), predsednik kompanije Honor, izjavio je: “Sa upravo predstavljenim Honor 8X telefonom, Honor brend je postavio nove granice kada je u pitanju ostvarivanje ravnoteže između vrednosti, dizajna i performansi telefona. Honor 8X nije samo lepo oličenje minimalističkog dizajna, već predstavlja i “pionira” koji dokazuje korisnicima da dobre karakteristike i performance ne znače i visoke cene. Honor 8X prevazilazi zahteve potrošača koji ne žele kompromis kada je u pitanju cena, performanse ili privlačan izgled”.

Tokom događaja u Pragu, Džordž Žao (George Zhao) i Kris Hant (Chris Hunt), predsednik Red Bull kompanije za Evropu, najavili su  strateško partnerstvo Honor-a i RedBull-a. ,,Honor I RedBull su imali uspešnu saradnju na događajima, sa sportistima i tokom brojnih e-sports događaja. Sada, naš zajednički cilj je produbljivanje i jačanje našeg partnerstva širom regiona na ključnim tržištima, uključujući Češku, Mađarsku, Poljsku, Srbiju i Slovačku. Vidimo odlično međusobno preklapanja brendova, kad je reč o vrednostima i ciljevima.“ Kompanije Honor i Red Bull će nastaviti saradnju u 2019. godini u brojnim oblastima, kao što su e-sports, partnerstva sa sportistima, kulturni događaji i mnoge druge. Tokom događaja u Pragu, svečano je najavljena i nova ambasadorka Honor brenda za Srbiju, najbolja atletičarka Srbije, Ivana Španović.

„Jako sam srećna što sam ostvarila saradnju sa Honor brendom, koji u potpunosti oslikava vrednosti kojima i sama težim, a to su pre svega hrabrost, pomeranje granica, i nastojanje da budem najbolja što mogu. Pored toga, ponosna sam na činjenicu da je moj dugogodišnji partner, kompanija Red Bull, takođe jedan od partnera brenda Honor, i u napred se radujem svim daljim aktivnostima i kreativnim idejama ove dve kompanije zajedno.

Poseban je osećaj biti među prvim vlasnicima najnovijeg modela, a moj izbor je bio crveni Honor 8x koji se savršeno uklapa u moj stil“, izjavila je Ivana Španović.

 

###

O kompaniji Honor

Honor je vodeći brend pametnih telefona kada je u pitanju prisustvo na internetu. U skladu sa svojim sloganom, koji glasi „For the Brave” tj. „Za hrabre“, brend je kreiran sa ciljem da zadovolji potrebe digitalnih korisnika kroz proizvode optimizovane za korišćenje interneta, koji nude superiorno korisničko iskustvo, inspirišu ih da budu aktivni, neguju njihovu kreativnost i podstiču mlade da ostvaruju svoje snove. Na taj način, Honor se i sam istakao po tome što je demonstrirao hrabrost da radi stvari na drugačiji način i preduzme neophodne korake kako bi svojim korisnicima obezbedio najnovije tehnologije i inovacije.

Za više informacija, posetite nas na veb sajtu https://www.hihonor.com/rs/ ili na društvenim mrežama na: https://www.facebook.com/HonorSrbija/

 

Izvor: Popup Advertising

newsmaster