Philipsov vodič za kupovinu prazničnih poklona

Mmd Logo2

Beograd, 12. decembar 2018. – Dolaze praznici, vreme kada poklanjamo prijateljima i porodici. MMD, vodeća tehnološka kompanija i licencirani partner Philips Monitora, nudi zanimljive i inovativne monitore namenjene gejmingu, kućnim ili profesionalnim korisnicima kao idealne praznične poklone za sve.

Uživajte igranju uz Philips Momentum liniju monitora

43-inčni Philips 436M6VBPAB prvi je monitor nove Momentum linije dizajniran specifično za kućnu zabavu i gejmere koji preferiraju igranje na gejming konzolama, a zbog svojih bogatih tehničkih karakteristika pruža odlično i potpuno uranjajuće iskustvo igranja svim korisnicima. Vrhunski kvalitet slike Philips Momentum 436M6VBPAB monitora dopunjen je 4K UHD rezolucijom (3840 x 2160 piksela) koja donosi skoro pa hiruršku preciznost na velikodušnom 43 inčnom VA panelu. Osim impresivne veličine i rezolucije, ovaj monitor se može pohvaliti s maksimalnim osvetljenjem od 1000 nita (1000 cd/m2 ), ultra širokom lestvicom boja sa 100 postotnom podrškom za BT.709 spektar i 97.6 postotnom podrškom za DCI-P3 spektar koje postižu 8-bitni +2 bitnu dubinu boje FRC (Frame Rate Control).

Idealan poklon za ljubitelje fotografije

Bilo da je fotografija zanimanje, strast, hobi ili svo troje, Philips Monitori imaju sve što je potrebno ljubitelju fotografije da bi izvukao najviše iz svojih fotografija. Philips 4K 272P7 i 328P6VJEB / 00 modeli imaju sve što je fotografu potrebno za precizne, tačne i živopisne boje. Oba monitora imaju Ultra Clear 4K rezoluciju, omogućujući korisnicima da vide široku sliku, a i one najsitnije detalje. Model 272P7 se temelji na visoko efikasnom 27-inčnom panelu i pruža briljantne boje, precizne detalje i poboljšanu jasnoću slike, dok je 328P6VJEB / 00 32-inčni Ultra HD model opremljen UltraWide-Color tehnologijom za širi spektar boja i živopisnu, prirodniju sliku.

Boja, stil, dizajn za vaš dom

Philips 278E9 nudi zakrivljeni 27-inčni, tanki Full HD ekran za realistične slike i izvanredne uglove gledanja, zajedno s elegantnim dizajnom i vrhunskim performansama slike. Philips 278E9 je tanji i elegantniji nego ikad. Njegov vrhunski dizajn ima trostrani ultra tanki okvir kako bi se dobio glatki izgled bez ivica što utiče na minimalna ometanja i maksimalnu veličinu prikaza slike na ekranu. Ovaj monitor ima zakrivljen VA panel za više iskustva s manje izobličenja čime uređivanje fotografija, pregledavanje weba, gledanje filmova i grafički rad postaju potpuno uranjajući. Ovaj monitor opremljen je svetlim LCD monitorom od 27 inča i Ultra Wide-Color tehnologijom. Poboljšana Full HD rezolucija od 1920 x 1080 (16: 9) osigurava izvrstan kvalitet slike s jasnim detaljima, dodatnim osvetljenjem, snažnim kontrastom i realnim bojama za živopisni prikaz slika.

Monitor idealne veličine za kućni prostor

Uz poboljšanu Full HD rezoluciju i najnoviju Ultra Wide-Color tehnologiju, 27-inčni zakrivljeni Philips 278E8QJAB monitor nudi jedan od najširih raspona boja na tržištu za briljantne slike. To je korisno za različite zadatke: na primer, s tačnom reprodukcijom Ultra Wide-Color, online kupci mogu videti tačnu boju proizvoda koji naručuju – bilo da se radi o automobilu, novoj kuhinji ili odeći. Uz video, Ultra Wide-Color osigurava da ono što snimate je ono što vidite. Snimatelji i fotografi mogu se osloniti na preciznu reprodukciju boja, a filmski promatrači će videti tačno ono što je reditelj nameravao.

O MMD-u

MMD (Multimedia Displays) u potpunom je vlasništvu kompanije TPV, osnovane 2009. godine ugovorom o licenci s Philipsom. Kao jedan od vodećih brendova na tržištu LCD monitora i ekrana, prisutan je širom sveta. Kombinujući snagu Philipsovog brenda s TPV-ovom stručnom proizvodnjom i dizajnom  desktop monitora, komercijalnih ekrana i LCD televizora, MMD se ponosi svojim inovativnim proizvodima i bržim i kvalitetnijim delovanjem na tržištu. MMD deluje na međunarodnom nivou s evropskim sedištem u Amsterdamu i lokalnom kncelarijom za istočnoevropsko tržište u Pragu. Kroz mrežu lokalnih prodajnih agenata MMD radi sa svim većim evropskim IT distributerima i preprodavcima. MMD-ov centar za dizajn i razvoj nalazi se na Tajvanu.

Za više informacija o brendu MMD i proizvodima posetite internet stranicu www.mmd-p.com

Izvor: Vidamedia doo

 

 

newsmaster