HONOR 20 PRO od danas dostupan u Srbiji

Honor 20 Pro Phantom Blue

HONOR 20 PRO je od 7. oktobra dostupan kod maloprodajnog partnera Tehnomanija, dok će kod mobilnih operatera biti dostupan od sredine oktobra

Beograd, 7. oktobar 2019. godine – Kompanija HONOR danas je objavila informaciju o dostupnosti svog najnovijeg i najboljeg modela pametnog telefona, HONOR 20 PRO. HONOR 20 seriju čine 3 modela: HONOR 20 LITE, HONOR 20 i HONOR 20 PRO, pri čemu su prva dva modela od ranije dostupna u Srbiji. HONOR 20 Pro će od 7. oktobra biti ekskluzivno dostupan kod maloprodajnog partnera Tehnomanija, dok se od sredine oktobra očekuje kod mobilnih operatera i drugih maloprodajnih partnera, po maloprodajnoj ceni od 69.990 RSD.

Ova porodica telefona predstavlja malo remek delo kompanije i dokaz je neverovatnog kvaliteta HONOR-ove N serije, koju karakteriše atraktivan dizajn, neverovatne mogućnosti kamere, kao i vrhunsko korisničko iskustvo u skladu sa potrebama najzahtevnijih korisnika.  O atraktivnom i jedinstvenom dizajnu HONOR 20 PRO telefona najbolje govori i priznanje Asocijacije evropskih medija iz oblasti audio, foto i mobilnih uređaja (EISA), pod nazivom “EISA Lifestyle Smartphone 2019 – 2020”.

AI četvorostruka kamera – jedna od najboljih na DXOMARK listi

HONOR 20 PRO karakteriše četvorostruka kamera sa Sony IMX586 48MP senzorom na glavnoj kameri, koji poseduje napredni AI Ultra Clarity režim i AIS Super Night režim koji omogućuju korisnicima da uslikaju čistije fotografije. Jedan od senzora takođe podrazumeva 16MP Super Wide Angle kameru, 8MP telefoto kameru, kao i 2MP makro kameru, koje obezbeđuju korisnicima da uslikaju šire i bliže kadrove, pružajući dodatan kvalitet pomoću optičke stabilizacije slike (OIS).

Četvorostruka 48MP AI kamera omogućuje korisnicima da uslikaju izuzetno čiste i jasne fotografije tokom dana, naročito uz AI Ultra Clarity mode. Takođe, uz 16MP Super Wide Angle kameru, korinsnici mogu da uslikaju više, i to pod uglom od 117°, dok optička stabilizacija slike (OIS) obezbeđuje kreiranje oštrih fotografija pomoću senzora koji reaguju i na najmanji pokret i stabilizuju sočivo pre nego što se kadar ovekoveči u digitalnom formatu.

Sa industrijskim rekordom kada je u pitanju otvor blende, koji iznosi f1.4, kao i drugim naprednim opcijama, kamera na HONOR 20 PRO telefonu prvobitno je osvojila čak 111 poena na DXOMARK test, dok je kroz dodatna testiranja osvojila i nove bodove, pa se tako trenutno rangira kao četvrta najbolja kamera u industriji, sa ukupnim rezultatom od 113 bodova

Napredne aplikacije, nova boja i nova verzija softvera

Na ovogodišnjem IFA sajmu, HONOR je takođe predstavio PocketVision aplikaciju, koja koristi moć  HONOR 20 PRO telefona, kao i njegove AI četvorostruke kamere, kako bi pomogla korisnicima sa oštećenim vidom da čitaju dokumenta, menije i druge tekstualne sadržaje bez poteškoća.

Pored toga, novi EMUI 10.0/Magic 3.0 korisnički interfejs (beta verzija) biće dostupan na HONOR 20 PRO modelu u četvrtom kvartalu, a kroz ovo ažuriranje korisnici će moći da uživaju u potpuno novom iskustvu, koje će njihov telefon učiniti estetski privlačnijim i prijatnijim za korišćenje.

Izvor: Popup advertising

newsmaster