Stiže Nokia E52

Na promociji održanoj u Varšavi, Nokia je predstavila najnoviji model E serije, model Nokia E52. Novi telefon pridružio se nedavno predstavljenim modelima Nokia E75 i Nokia E55 u ponudi telefona kod kojih je akcenat na optimizaciji efikasnosti.

“Nokia E52 namenjena je korisnicima koji imaju potrebu za efikasnošću kako u profesionalnom tako i privatnom životu, korisnicima koji imaju posebne zahteve poput dugog vremena trajanja baterije za razgovore, izvanrednog kvaliteta zvuka i tankog dizajna” kazao je Ilari Nurmi, potpredsenik kompanije Nokia. Ovaj model pratiće uspeh koji je postigla Nokia E51, jer je izrađen poštujući slične prioritete. Nokia E52 je nenadmašna kada su u pitanju dužina trajanja baterije za razgovore i kvalitet zvuka omogućujući gotovo mesec dana autonomnog rada u režimu mirovanja i opcije poput HSPA, A-GPS sa Nokia Maps servisom, kao i kameru od 3.2 megapiksela.

Novi telefon je savršeno uklopljiv u korporacijske telefonske sisteme, efektivno dopunjujući ili u celini zamenjujući potrebu za stonim telefonom. Rešenja kao što je „Call Connect“ – koji objedinjuju mobilne Nokia uređaje sa PBXovima lidera branše, Cisco-a i Alcatel-Lucent-a – omogućuje korisniku da bude stalno dostupan na jednom broju, a kompaniji, uz manje uređaja i govorne pošte koji zahtevaju održavanje, kontrolu troškova kroz opcije preusmeravanja na najpovoljniji paket usluga (least cost routing).

Pored svih opcija za razgovore, Nokia E52 ima i napredne e-mail usluge. Uz novi korisnički interfejs koji se savršeno objedinjuje sa Nokia Messaging servisom, vodeći e-mail nalozi korisnika preusmeravaju se pravo na uređaj korisnika i rešenjekompanije Nokia za korporativni e-mail “Mail for Exchange” i “IBM Lotus Notes Traveler“. Sa direktnim pristupom bilo Microsoft Exchange bilo IBM Lotus Notes e-mail serveru, kompanije mogu potencijalno uštedeti i trećinu operativnih troškova za mobilni e-mail i menadžment ličnih informacija jer nema posrednika ili dodatnih servera.

“2008. godina bila je odlična godina za E seriju kompanije Nokia, sa preko 10 miliona isporučenih uređaja. Ova, 2009. godina, počela je odličnim prvim kvartalom sa rezultatima boljim nego ikad, i promovisanjem modela Nokia E75 i Nokia E55. Neprekidno napredovanje naših korporativnih i korisničkih e-mail servisa uočavaju i korisnici ioperateri, što sve čini da ponuđena e-mail rešenja kompanije Nokia budu među najprimamljivijim na tržištu.” zaključuje Nurmi.

|Search: Find More About Stiže Nokia E52|