MSI predstavio prenosivi računar X320

Na konferenciji za novinare održanoj u prijatnom ambijentu Supermarket Concept Stora, tajvanska kompanija MSI u saradnji sa kompanijama Telenor i Pakom, predstavila je najnoviji model prenosivog računara X320 koji je upotpunjen specijalnom ponudom Telenorovog Interneta i akcijskom prodajom kompletnog rešenja kroz mrežu Pakomovih maloprodajnih objekata.

Nagrađivanog dizajna, prenosivi računar X320 deo je prepoznatljive MSI-eve serije X Slim. Osnovu računara čini Intelov dobro poznati štedljivi procesor Atom, namenjen ultra tankim prenosnicima okrenutim Internetu i multimediji. Maloprodajna cena je 649 evra, a X320 isporučuje se sa instaliranim operativnim sistemom Windows Vista Home.

MSI Balkan u saradnji sa dugogodišnjim partnerom, kompanijom Pakom, ponudiće prenosivi računar X320 u maloprodajnim objektima Pakom Shopa od 1. juna. Pored računara, u naredna tri meseca korisnici će moći da sa Telenorom sklope postpejd Internet ugovor koji pored odgovarajućeg modema donosi i dodatne pogodnosti, kao što je duplirani Internet saobraćaj u izabranom tarifnom paketu u prvih šest kalendarskih meseci.

|Search: Find More About MSI predstavio prenosivi računar X320|