TM Roh najavio najbolji Samsung Galaxy S uređaj do sada

Foto: Samsung

Za nadolazeći period predstavljanja novih tehnologija i uređaja, predsednik i rukovodilac odeljenja za Mobilno iskustvo (MX) u kompaniji Samsung Electronics istakao je u svojoj najnovijoj blog objavi kratki pogled na evoluciju Samsung pametnih telefona. Osim što je naglasio kako kompanija Samsung teži konstantom razvijanju inovacija s kojima će pomeriti granice u industriji i pružiti korisnicima ono najbolje od tehnologije, otkrio je i šta možemo da očekujemo od novih pametnih telefona koji nam

Oduševljen sam kada vidim koliko inovacija postoji u današnjem svetu. Ipak, najviše sam uzbuđen zbog evolucije pametnog telefona i njegove tehnologije. Zaista je neverovatno da je jedan uređaj uspeo da otvori put novim digitalnim industrijama – od rada na daljinu, obrazovanja, zabave i fitnesa do mogućnosti snimanja, istraživanja i komuniciranja s bilo kim, bilo gde, a sve jednim dodirom na ekran”, rekao je predsednik i rukovodilac odeljenja za Mobilno iskustvo (MX) u kompaniji Samsung Electronics.

Pomicanje granica u istoriji pametnog telefona

Za inovacije nije dovoljno da se razvijaju uporedo sa svetom već je potrebno da su one uvek korak ispred, a Samsung upravo to i radi. TM Roh se prisetio kako je to izgledalo s dolaskom prvog Galaxy Note pametnog telefona koji je zasigurno bio ispred svog vremena: “U 2011. godini Galaxy Note spojio je praktičnost i prenosivost pametnih telefona s velikim 5,3-inčnim ekranom i funkcionalnošću tableta. Note je stvorio nasleđe gde je veliki ekran sada standard, a S Pen olovka osnažila je ljude da spoje kreativnost s produktivnošću jer su svoje ideje mogli brzo da zapišu u Samsung Notes.”

Kasnije, u 2019. godini odvažili smo se da još jednom redefinišemo pametne telefone. Kreirali smo Galaxy Z Fold i u mobilnu industriju doneli potpuno novi oblik, a njihov vrhunski preklopni dizajn promenio je način na koji ljudi koriste svoje pametne telefone. Uz Flex način rada videopozivi su postali jednostavniji, čak i bez korišćenja ruku, dok je zbog opcije za odabir više prozora postao pravi multitasking alat“, nadovezao se TM Roh na pojavu Samsung preklopnih pametnih telefona s kojima su ponovno pokrenuli revoluciju u industriji.

Inovacije koje su tražili korisnici

“U moru istovetnosti pametnih telefona i ponavljajućih ažuriranja, naša ambicija ostaje jaka: da otkrijemo signale koje transformacija podstiče – slušajući vaše povratne informacije – kao i da nastavimo da pružamo mobilno iskustvo koje nam svima daje snagu da se razvijamo”, istakao je TM Roh.

On veruje da su mnogi korisnici bili iznenađeni kada Samsung prošle godine nije predstavio novi Galaxy Note. Svestan je velikog entuzijazma za Note seriju i S Pen olovku. Takođe, naglasio je da nipošto nisu zaboravili mobilno iskustvo koje korisnici toliko vole.

Nova evolucija Galaxy uređaja

Približavanjem Unpackeda – najočekivanijeg događaja u februaru, kompanija Samsung predstaviće najzanimljiviji uređaj iz nove S serije. TM Roh je otkrio da je ovo jedan od najinovativnijih pametnih telefona u koji su integrisali najbolje odlike i iskustva iz Galaxy serije uređaja, kao i da ponovno možemo da očekujemo vrhunsku kameru.

S njim ćete postati kralj noći, snimajući najbolje i najsvetlije fotografije i videozapise koje ste ikada snimili pametnim telefonom. Dominiraće izuzetnom snagom, brzinom i alatima koji se ne mogu pronaći nigde drugde. Također, uživaćete u vrhunskim inovacijama koje su dostupne zahvaljujući najpametnijem Galaxy iskustvu do sada i najodrživijem Galaxy ekosistemu. Pomoći ćete nam da ispišemo budućnost pametnih telefona – zato se pripremite za vrhunski Galaxy doživljaj,” najavio je TM Roh.

###

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, LCD i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

Izvor: Represent

newsmaster