Toshiba dodaje elegantan, tanak i lagan Satellite U940

Toshiba dodaje elegantan, tanak i lagan Satellite U940 svojoj bogatoj UltrabookTM ponudi

Satellite U940 ekrana dijagonale 35,6cm (14,0 inča) odlikuje se posebnim grafičkim karakteristikama za izuzetan vizuelni doživljaj i pri radu i pri igranju

 

Beograd, Srbija, 30. avgust 2012 – Toshiba Evropa je danas predstavila Satellite U940 kao novog člana svoje UltrabookTM linije. Ovaj tanak i elegantan model srebrne boje predstavlja dobar izbor za one koji traže pokretljiv a snažan UltrabookTM ali isto tako vode računa o veličini displeja, koja iznosi 35,6cm (14,0 inča’) po dijagonali. Satellite U940 visokih performansi ima najnovije procesore i grafiku za UltrabookTM liniju proizvoda. Uređaj će biti dostupan u Evropi u četvrtom kvartalu 2012. godine.

Upotrebljivost i snaga u pokretu

Zahvaljujući snazi treće generacije Intel® procesora za UltrabookTM i specijalnoj grafici, Satellite U940 pruža savršen HD multimedijalni doživljaj na displeju veličine 35,6cm (14,0 inča). Takođe omogućava igranje igara sa zahtevnom grafikom i rad na naprednim poslovnim aplikacijama. U tanko kućište su smešteni snažni zvučnici sa SRS Premium Sound 3D™ tehnologijom za savršen zvučni doživljaj. Ovaj novi Toshiba UltrabookTM ima ili brz, tih SSD otporan na udarce kapaciteta do 256GB ili hibridni hard disk kapaciteta do 1TB koji sa SSD-om od 32GB za brzu pokretanje programa.

 

Bogat izbor portova i konektora

Iako je veoma tanak, samo 20,9mm, Satellite U940 ima bogat izbor portova i konektora; među njima su HDMI®, Ethernet LAN i dva USB 3.0. porta i jedan USB 3.0 port sa Sleep-and-Charge podrškom za punjenje smart telefona ili MP3 plejera dok je laptop računar isključen. Bežična konekcija velike brzine uključujući WLAN, Bluetooth® i Intel® Wireless Display, zadovoljava sve potrebe korisnika.

 

 

Elegantan i tanak dizajn

Satellite U940 ima tanko, elegantno i izdržljivo kućište srebrne boje i teksturisane površine. Masa se kreće od samo 1,7kg, u zavisnosti od konfiguracije.

 

Ultrabook je registrovani zaštitni znak kompanije Intel Corporation u SAD-u i/ili drugim zemljama.

 

Svi zaštitni znaci navedeni u ovom dokumentu pripadaju svojim vlasnicima.

Precizne specifikacije proizvoda zavise od modela i lokalne dostupnosti.

O kompaniji Toshiba

Toshiba je jedan od vodećih svetskih proizvođača raznovrsnih proizvoda, ponuđač rešenja i prodavac naprednih elektronskih i električnih proizvoda i sistema. Toshiba grupa obezbeđuje inovativne i imaginativne proizvode u velikom broju segmenata: digitalne proizvode, uključujući LCD televizore, notebook računare,maloprodajna rešenja i multifunkcionalne štampače; elektronske uređaje, uključujući poluprovodnike, proizvode i materijale za skladištenje podataka; industrijske sisteme i sisteme društvene infrastrukture, uključujući energetske sisteme, pametna rešenja za zajednicu, zdravstvene sisteme i eskalatore i liftove; kao i kućne aparate.

Kompanija Toshiba je osnovana 1875. godine, a danas posluje preko globalne mreže od preko 550 kompanija, sa 202.000 zaposlenih širom sveta i godišnjom prodajom koja premašuje 74 milijardi dolara.

Posetite Toshibin sajt na adresi www.toshiba.rs.

Toshiba Evropa sa sedištem u Nojsu, Nemačka, podružnica je u punom vlasništvu kompanije Toshiba Corporation iz Tokija.

 

newsmaster