NOVI DIREKTOR NA ČELU BEOGRADSKE KOMPANIJE „DATALAB SR”

Beograd, 2. novembar 2009.

Na partnerskom sastanku koji je održan krajem oktobra u hotelu Balkan, na čelo boegradske kompanije Datalab postavljen je novi direktor. Funkciju direktora vršiće Miodrag Ranisavljević koji je pre postavljanja na ovu funkciju rukovodio poslovima prodaje u ovoj kompaniji.
Postavljanje gospodina Ranisavljevića usledilo je kao logičan potez s obzirom na njegovo višegodišnje iskustvo i odlično poznavanje domaćeg tržišta poslovnih rešenja.

“Kompanija Datalab oduvek ima jasnu strategiju i planove za tržište Srbije, što dokazuju dosadašnji rezultati rada i konstantan rast tržišnog udela. Pošto većini domaćih kompanija tek predstoji uvođenje ERP rešenja, u ovom tržišnom segmentu tek predstoji rast te očekujemo još bolje rezultate.”
Po rečima Ranisavljevića, na tržištu ponuđača ERP rešenja mora doći do konsolidacije.
„Veliki broj malih softverskih firmi jedva opstaje na tržištu. Pružanjem ruke malim proizvođačima ne samo da želimo da pomognemo njihovu egzistenciju, nego stvaramo prostor za razvoj većeg broja vertikalnih rešenja – specijalizovanih aplikacija za pojedinačne delatnosti, što će doprineti boljem kvalitetu usluge koju pružamo.”
Da podsetimo: Kompanija DataLab posluje na teritoriji Srbije od 2002. godine. Bavi se razvojem i implementacijom integrisanih poslovno‐informacionih sistema za mala i srednja preduzeća. Programska platforma Pantheontm višestruko je nagrađivana.
Danas programski paket Pantheontm koristi više od 6000 kompanija u regionu sa preko 17000 korisnika.
Više informacija o kompaniji Datalab pronađite na www.datalab.rs

Datalab SR d.o.o., Bul. Zorana Đinđića 4a, 11070 Novi Beograd, tel: +381 11 214 67 27;
+381 11 214 01 83, www.datalab.rs