NOVOGODIŠNJA PONUDA TELENOR INTERNET PAKETA


Popust od 1000 dinara za Telenor Internet pripejd pakete i pet gigabajta besplatnog saobraćaja u postpejd Internet paketu „Ista cena“

9. decembar 2009 – Popust od 1000 dinara očekuje sve koji do 31. januara 2010. postanu vlasnici Telenor pripejd Internet paketa, što znači da je cena tokom praznične promocije 2 990 dinara. Uz Telenor pripejd Internet komplet, pored USB modema i SIM kartice, korisnici dobijaju i tri gigabajta koje mogu da potroše u roku od 60 dana.

Korisnike pripejd Interneta obradovaće i vest da od početka decembra uz Veliku pripejd Internet dopunu dobijaju dvostruko više saobraćaja po istoj ceni – umesto dosadašnjih 1GB sada im je na raspolaganju 2GB.

I postpejd Internet korisnike očekuju pokloni tokom novogodišnje ponude, koja traje do kraja januara. Uz paket „Ista cena“ dobijaju pet gigabajta besplatnog saobraćaja koje mogu da iskoriste tokom šest meseci i to nakon potrošenog besplatnog mesečnog saobraćaja. Na primer, ukoliko korisnik u prvom mesecu potroši sav besplatan saobraćaj, ne mora da se dopunjava već može da nastavi da troši promotivnih 5GB (ukoliko potroši 2GB u prvom mesecu, u sledećem mu preostaje 3GB i tako dok ne potroši sve li dok ne istekne 6 meseci).

Dobrim vestima nije kraj, uz pakete „Ista cena“, „Standard”, „Veliki” i „Ogromni” korisnici na poklon dobijaju i besplatno korišćenje „Kaspersky Internet Security” zaštitnog softvera u periodu od godinu dana.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa 172 miliona korisnika, od čega 2,832 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

newsmaster