www.ai.rs u dvojezičnom izdanju

Beograd, januar 2010. www.ai.rs – najcitiraniji domaći tehnološki blog od strane vodećih svetskih blogova i portala, od sada u dvojezičnom izdanju: na engleskom i srpskom.

Zahvaljujući ekskluzivim informacijama, pre svega svetskim premijerama, izuzetno atraktivnim sadržajem blog ai.rs, za godinu dana postojanja, postao je nezaobilazni informator i savetnik iz oblasti multimedije, telekomunikacija, mobilne telefonije i informacionih tehnologija.

Karkateristike bloga www.ai.rs su pre svega, kratke i koncizne vesti vodeći se postavkom da se ne pravi razlika između domaće i inostrane publike. Uvođenjem sprske verzije bloga omogućen je prihvatljiviji oblik komunikacije domaćoj populaciji.

Od strane svetski poznatih tehnoloških blogova i portala poput GSM Arena, Engadget, Gizmodo, Modaco, Chip.de, Daily Mirror i drugih , www.ai.rs prepoznat je kao pouzdan i atraktivan izvor, te su informacije i prikazi sa ovog bloga bile udarne vesti na naslovim strana istih.

Tako je prilikom ekskluzivnog video prikaza HTC „pametnog telefona“ HD2, kanal ovog bloga na sajtu „YouTube“ posetilo je preko 160.000 ljudi za jedan vikend. Video prikazi sa „ai.rs“ rangirali su se u prvih deset u najvećim zemljama sveta kada su u pitanju oblasti nauke i tehnologije.

Blog www.ai.rs će izveštavati sa predstojeće konferencije Mobile World Congress 2010 koja se održava u Barseloni u februaru, tako i sa Cebita.

newsmaster