Vipovi novi postpejd korisnici plaćaju samo 50% mesečne tarife do kraja godine

Beograd, 1. septembar, 2010 –  Vip od danas nudi svojim novim postpejd korisnicima 50% popusta na odabranu mesečnu tarifu, koji važi do 31. decembra 2010. godine. Svaki korisnik koji bude potpisao postpejd ugovor sa Vipom u septembru ili oktobru, automatski će uživati pogodnosti nove promocije.

Kao i do sada, u okviru Vipovih postpejd paketa korisnici mogu da izaberu jedan od atraktivnih telefona, uključujući telefone za samo 1 dinar i da, povrh toga, do kraja godine plaćaju samo polovinu odabrane mesečne tarife.

Korisnici kojima nije potreban novi mobilni uređaj mogu da zaključe ugovor o kupovini samo Vipove SIM kartice koji donosi 25% popusta na izabranu postpejd tarifu u periodu od 24 meseca. Ako postpejd ugovor potpišu u naredna dva meseca, i njima pripada dodatni popust od 50%, tako da će do kraja 2010. godine namirivati samo 25% mesečnog zaduženja.

Zbog toga što želi korisnicima da omogući kvalitetnu mobilnu komunikaciju, Vip će od 2. septembra prvi u Srbiji ponuditi specijalne Mikro SIM kartice koje su potrebne za korišćenje najmodernijih smart telefona i drugih naprednih “tablet” uređaja kao što je iPad 3G. Za korisnike ovih uređaja takođe važe pogodnosti postpejd promocije koja je upravo počela, pa će, u zavisnosti od postpejd tarife za koju se odluče, i oni koristiti besplatne minute, SMS poruke i prenos podataka pod izuzetno povoljnim uslovima.

O Vipu

Od 1. decembra 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 604,4 miliona evra. Na kraju juna 2010. godine, Vip je imao 1.3 milona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 700 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na: www.vipmobile.rs

newsmaster