Ted Gibbs ekspert za project management u martu u Srbiji

Novi događaj za donosioce odluka – 1. Serbian Retail IT Summit ove godine ugostiće istaknute stručnjake i poznavaoce novih tehnologija u trgovini. Taj događaj biće idealna prilika da se predstave inovacije ali i da se prodube znanja koja čine osnovu kreiranja novih trendova u trgovini i poslovanju. Prošle godine u Zagrebu, kompanija Service Plus zabeležila je izuzetan uspeh organizacijom 1. Croatian Retail IT Summita, što pruža osnovu za verovanje da će Samit u Srbiji biti još uspešniji i posećeniji.

1.Serbian Retail IT Summit ugostiće brojne stručnjake između kojih, iz Kompanije Service Plus sa ponosom ističu, biće i Ted R Gibbs, ekspert za Project Management iz H-E-B-a, jednog od najvećih trgovinskih lanaca u Americi.

H-E-B uz promet od preko 15 milijardi dolara posluje sa više od 310 prodavnica u Teksasu i Meksiku. Kompanija će ove godine proslaviti svoju 105. godišnjicu. Supermarketi su daleko priznati i poznati po kvalitetnim proizvodima, pogodnostima, brizi o životnoj sredini i održivom razvoju. HEB nastoji da pruži potrošačima najbolja iskustva. Sa sedištem u San Antoniju, HEB zapošljava više od 70.000 ljudi i i služi milione korisnika. U ovom momentu H-E-B je na 19. Mestu FORBES-ove liste najvećih privatnih kompanija u Americi.

Ted R Gibbs ima 30 godina iskustva u trgovini na malo. Godine 2000. usavršavanjem u oblasti Project Management-a kreirao je brojne projekte vezane za Supply chain, Merchandising, Store Ordering and Store Process Re-engineering. Nedavno je preuzeo odgovornost za Store Systems i Project Management Office. Ted je stekao PMP 2001. On je Board Member u PMI Retail-u i Director Information Systems u HEB-u.

Ted Gibbs održaće prezentaciju na temu “Effective Management of Large Implementations” na 1. Serbian Retail IT Summit-u koji će se održati 30.marta ove godine.

newsmaster