Visa objavila imena dobitnika promotivne kampanje organizovane povodom FIFA Svetskog prvenstva 2010

Beograd, 15. jun, 2010. – Visa Inc, vodeća svetska kompanija za platne usluge, objavila je imena pobednika svoje nacionalne kampanje organizovane povodom FIFA Svetskog prvenstva 2010. Dobitnica prve nagrade je Simona Lugumerski iz Sombora, koja je osvojila put za dvoje na FIFA Svetsko prvenstvo koje se održava u Južnoj Africi. Nagrada obuhvata petodnevni boravak u ekskluzivnom hotelu, 200 dolara na Visa poklon kartici, specijalnu turu obilaska grada, kao i karte za utakmicu Srbija – Nemačka i Argentina – Republika Koreja.

“Pre svega želim da se zahvalim kompaniji VISA na nagradi koju sam dobila, jer je zaista jedinstvena prilika prisustvovati jednom od najvećih i najvažnijih sportskih događaja, kakvo je Svetsko prvenstvo u fudbalu. Takođe, želim da se zahvalim Vojvođanskoj banci, čiju karticu koristim, što je podržala ovu VISA nagradnu igru. Bila sam oduševljena kad sam čula da sam dobila ovo fantastično putovanje. Drago mi je što ću zahvaljujući kompaniji VISA imati priliku da vidim Južnu Afriku, da osetim atmosferu Svetskog prvenstva i da navijam za naš tim. I u buduće ću ostati lojalna kompaniji VISA i Vojvođanskoj banci i sa zadovoljstvom ću nastaviti da koristim VISA kartice”, izjavila je Simona Lugumerski, dobitnica prve nagrade.

Visa, FIFA-in ekskluzivni partner kada su u pitanju finansijske usluge, ponudila je vlasnicima Visa kartica priliku da podrže svoj nacionalni tim u Južnoj Africi kroz promociju osmišljenu da bi se podstakla veća upotreba Visa kartica i naglasila jednostavnost i sigurnost plaćanja Visa karticama.

Sve što je bilo potrebno da korisnici Visa kartica urade da bi postali učesnici nagradne igre, bilo je da plaćaju Visa ili Visa Electron karticom u periodu od 1. marta do 30. aprila. Samo jedna kupovina Visa karticom bila je dovoljna da bi automatski postali učesnici nagradne igre, a svaka naredna kupovina donosila je novu mogućnost za osvajanje nagrade.

Preko 8 miliona transakcija napravljeno je u toku trajanja kampanje što potvrđuje osećaj sigurnosti korisnika prilikom plaćanja Visa karticama i njihovu želju da podrže nacionalni tim Srbije u Južnoj Africi. Pored glavne nagrade, nagrađeno je još 100 korisnika Visa kartice koji su imali najveće potrošene iznose tokom promo perioda, a nagrađeni su replikom lopte koja će biti korišćena na FIFA Svetskom prvenstvu 2010.

Pored kompanije Visa, u promotivnoj kampanji učestvovalo je i 25 banaka članica Visa platnog sistema.

Vladimir Đorđević, direktor kompanije Visa Inc. za Srbiju, veoma je zadovoljan ishodom kampanje i oduševljen brojem učesnika. “Kompaniji Visa je velika čast da pruži mogućnost svojim korisnicima da osvoje nagrade, a ovog puta pružili smo im i priliku da iz prve ruke prate FIFA Svetsko prvenstvo 2010. Ovakvi događaji dešavaju se jednom u četiri godine i velika je stvar pružiti nekome jedinstvenu priliku da posmatra Svetsko prvenstvo uživo i podrži srpsku fudbalsku reprezentaciju.”

Visa je zvanična platna kartica Svetskog prvenstva u fudbalu 2010. godine, tako da će osim gotovim novcem jedino  Visa kreditnim, debitnim i pripejd karticama biti moguće vršiti plaćanja na prodajnim mestima na stadionu.

Partnerstvo između  Vise i Međunarodne fudbalske asocijacije povezuje vodeći brend u industriji platnih kartica i fudbal, najvažniju sporednu stvar na svetu otvarajući na taj način nove mogućnost njihivim partnerima i klijentima. Visa je FIFA-in partner od 2007. godine i polaže celokupna prava na široki spektar FIFA događaja i takmičenja kao što su: FIFA Svetski kup, FIFA Svetski kup za žene, FIFA Kup konfederacija, FIFA Klub Svetski kup, FIFA U-20 Svetski kup, FIFA U-17 Svetski kup, FIFA interaktivni Svetski kup, FIFA Svetski kup fudbala na plaži, FIFA U-20 Svetski kup za žene, FIFA U-17 Svetski kup za žene kao i FIFA Futsal Svetski kup.

O kompaniji Visa:

Visa Inc. posluje kao najveća mreža elektronskog plaćanja koja pruža usluge obrade transakcija, kao i sistemske platforme koje omogućavaju elektronska plaćanja. Ponuda Vise uključuje kreditne, debitne, pripaid i potrošačke kartice sa oznakama Visa, Visa Electron, Interling i PLUS brendova. Visa je najprihvaćenija platna kartica na svetu, dok je Visa/Plus je jedna od najvećih globalnih mreža bankomata na svetu, koja nudi pristup gotovini u domaćoj valuti u preko 170 zemalja. Za više informacija posetite adresu www.corporate.visa.com.

newsmaster