Vip ponudio Mikro SIM kartice i popust za postpejd korisnike

Mikro SIM kartica dostupna u odabranim Vip centrima u Beogradu, Nišu, Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i Kraljevu, a namenjena je korisnicima naprednih uređaja, kao što je iPad 3G.

Beograd, 2. septembar, 2010 – U želji da svojim korisnicima omogući kvalitetnu mobilnu komunikaciju,Vip od  danas prvi u Srbiji nudi specijalne Mikro SIM kartice neophodne za korišćenje najmodernijih smart telefona i naprednih “tablet” uređaja  kao što je iPad 3G. Pošto je Vip juče započeo novu postpejd promociju koja podrazumeva popust od 50% na mesečnu pretplatu izabrane tarife, njene pogodnosti važe i za kupce Micro SIM kartice koji zaključe postpejd ugovor do kraja oktobra 2010. godine.

Изговор

Читај фонетски

Nova Mikro kartica, koja je poznata i pod imenom 3FF (Third Form Factor) ili treća dimenzija SIM kartice, je znatno manja od uobičajne, sa dimenzijama svedenim na veličinu mikro čipa (12mmx15mm).

Iako je upola manja od konvencionalne, čip Mirko SIM kartica je nepromenjen i omogućava da ona funkcioniše kao standardna kartica, tako da može da se koristi za prenos podataka, razgovor i SMS poruke.

Nosač Mikro kartice sa zadnje strane sadrži sve važne podatke, kao što su PIN, PUK itd.

Zahvaljujući smanjenoj veličini, nova SIM kartica štedi prostor, a dizajnirana je za male, napredne elektronske uređaje kojima je potrebna GSM komunikacija. U Srbiji se o ovoj kartici još uvek malo zna, pošto je skroman broj smart mobilnih uređaja  kojima su neophodne Mikro SIM kartice. Među dobro poznatim uređajima koji koriste ovu karticu je iPad 3G, revolucionarni “tablet” sa naprednim funkcijama i sjajnim multi-touch displejom.

„Omogućavajući vlasnicima najmodernijih smart telefona i iPad 3G korišćenje ovih atraktivnih uređaja u svojoj mreži,  Vip još jednom  potvrđujuje poziciju lidera u inovacijama na domaćem tržištu telekomunikacija“, izjavila je Petra Štangl, članica Upravnog odbora Vip mobajla.

Mikro SIM kartice mogu da se nabave u većim Vip prodajnim centrima u Beogradu, Nišu, Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i Kraljevu.

Svaki korisnik koji sa Vipom zaključi postpejd ugovor o kupovini Mikro SIM kartice dobija 25% popusta na izabranu tarifu u periodu od 24 meseca, a može da koristi i besplatne minute, SMS poruke i prenos podataka. Korisnici koji dvogodišnji postpejd ugovor potpišu u septembru ili oktobru dobiće i dodatni popust od 50%, tako da će do kraja 2010. godine namirivati samo 25% mesečnog zaduženja za tarifu.

Cena Mikro SIM kartice je 1 RSD bez PDV-a.

Više informacija na www.vipmobile.rs

Dodatno:

O Vipu

Od 1. decembra 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 604,4 miliona evra. Na kraju juna 2010. godine, Vip je imao 1.3 milona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 700 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na: www.vipmobile.rs