Kaspersky 2011 na srpskom jeziku

Beograd, 28. Septembar 2010 – Kompanija Singi Inženjering, lider u oblasti informatičke bezbednosti u Srbiji, danas je predstavila proizvode Kaspersky 2011 na srpskom jeziku, u ćiriličnoj i u latiničnoj verziji.

Stručnjaci Singi Inženjeringa, kompanije koja je već duži niz godina partner Kaspersky Lab za Srbiju, prikazali su lokalizovanu verziju sveobuhvatnog rešenja za antivirusnu zaštitu računara koja korisnicima obezbeđuje sigurnost bez obzira na vreme koje korisnik provodi na Internetu i na sadržaje koje preuzima.

Nova verzija je veoma jednostavna za korišćenje, jezički potpuno pročišćena i pruža kompletnu informatičku zaštitu integriteta i privatnosti korisnika. Namenjena je pojedinačnim korisnicima i malim preduzećima.

Predstavljajući nov proizvod, tehnički direktor Singi Inženjeringa, gospodin Dejan Petkov, je istakao:  “Kao i kod bilo koje druge vrste zagađenja, i kod digitalnih zagađenja izuzetno je važno da budu na vreme otkrivena i kontrolisana. Korisnicima računara neophodno je savremeno rešenje koje može da garantuje zaštitu od bilo koje vrste digitalnih pretnji, kako bi obezbedili adekvatan nivo sigurnosti. Proizvodi Kaspersky 2011, koji je Singi Inženjering lokalizovao na srpski jezik, predstavljaju upravo takvo rešenje. Posebno napominjem da je nov proizvod, uz vrhunske performanse, veoma lak i jednostavan za korišćenje i da ne zahteva zavidan nivo informatičke pismenosti.“

Posebnu pažnju stručnjaci Singi Inženjeringa posvetili su mogućnostima koje ovaj proizvod pruža roditeljima. Segment nazvan „Roditeljski nadzor“ omogućava roditeljima da kontrolišu i usmeravaju način na koji njihova deca koriste Internet.

Sledeći jednostavnu proceduru roditelj određuje kojim danima i u koje vreme dete može da koristi Internet i kojim to društvenim grupama može da ima pristup. Pored toga,moguće je odrediti koje reči u nazivima sajtova su za dete zabranjene i tako preduprediti potencijalne probleme u vezi sa sadržajem na tim adresama… Sledi još čitav niz drugih mogućnosti podešavanja koja se mogu uraditi za više dece na istom računaru, u skladu sa njihovim uzrastom i interesovanjima. Uz to, za svakog korisnika moguće je prikazati detaljnu statistiku o tome koliko je vremena proveo za računarom, da li je pokušao da prekrši neku od zabrana, i drugo. Ukoliko i roditelj koristi isti računar, svi njegovi podaci će biti u potpunosti zaštićeni od eventualnih virusa koji mogu da stignu sa nekim igricama za računare.

Takođe, nov proizvod pruža slične mogućnosti i poslodavcu koji, sem što apsolutno obezbeđuje  podatke preduzeća od zloupotreba, lako i jednostavno može da kanališe vreme i način na koji zaposleni koriste Internet tokom radnog vremena.

Kompanija Singi Inženjering nudi 30-to dnevno potpuno besplatno probno korišćenje kompletne verzije (full version)proizvoda Kaspersky 2011, kako bi se potencijalni klijenti sami uverili u kvalitet i efikasnost novog proizvoda. Bez obzira na to da li će, nakon isteka probnog perioda, klijent kupiti proizvod ili ne, njegov računar će svakako biti očišćen od bilo kojih postojećih virusa. Uz svaki paket proizvoda Kaspersky 2011, stručni tim Singi Inženjeringa pripremio je i obiman pisani materijal propratne dokumentacije i podrške. Uz to, besplatna tehnička podrška e-mailom ili telefonom na raspolaganju je tokom čitavog test perioda.

Za dodatne informacije možete se obratiti agenciji Srebrn&Tuš, Bojani Vujasinović  ovlašćenoj za odnose s javnošću od strane kompanije Singi inženjering, na mail [email protected] i na telefone 3242 311.

newsmaster