Nokia C2-01

Kompanija Nokia danas je predstavila dva nova modela 3G telefona, po veoma povoljnim i prihvatljivim cenama koji će savršeno odgovarati onima kojima je potreban pouzdan telefon koji uz to omogućuje jednostavno i pristupačno pristupanje internetu.

Nokia C2-01 je model osmišljen da pomogne ljudima da ostanu povezani! Tom cilju pomoći će kamera od 3.2 megapiksela i podrška za jednostavni upload slika na društvene mreže kao što su Facebook i Flickr. Pored toga, telefon ima plejer za muziku, FM radio, Bluetooth i slot za memorijsku karticu kapaciteta do 16 GB. Nokia C2-01 omogućuje i brz pristup messaging servisima, e-mail nalozima i SMS-u, kao i podršku za niz odličnih igrica, aplikacija i drugih sadržaja dostupnih na Ovi Store servisu.

Elegantan, lagan i tanak candybar dizajn modela Nokia C2-01 biće dostupan u 3 metalik boje- crnoj, srebrnoj i beloj.

Nokia C2-01 biće dostupan u prvom kvartalu 2011 godine po ceni od oko 70 Eura (bez lokalnih taksi i poreza)

Nokia X2-01 je model koji će naslediti uspeh Nokia C3 teledona i omogućiti još pristupačniju qwerty tasturu namenjenu prvenstveno mladima kojima će se dopasti njegove performanse, optimizovane messaging performanse, dizajn ali i cena. Ovaj model biće ponuđen na svim tržištima, a posebno velikom broj ljudi na tržištima u razvoju kako bi dobili pristupačan i moderan telefon koji će im omogućiti da budu povezani sa porodicom i prijateljima.

Full qwerty tastatura i landscape QVGA ekran dijagonale 2.4“, idealan je za kucanje, čitanje i editovanje e-mail poruka do kojih se brzo pristupa preko posebnog tastera. Korisnici na osnovnom ekranu mogu videti i osveženja statusa svojih prijatelja na Facebooki Twitter mreži. Dodatno, Nokia X2-01 ima VGA kameru i FM radio. Uz pristup jednim klikom ka muzičkim sadržajima telefon nudi i 3.5mm AV konekciju idealnu za slušalice ili zvučnike. Pored toga, ovaj telefon ima i Bluetooth i podrku za microSD karticu kapaciteta do 8GB

Nokia X2-01 biće dostupan krajem godine po ceni od oko 80 Eura (bez lokalnih taksi i poreza)

newsmaster