Samsung televizori i dodatna oprema na vrhu prazničnih lista želja

Samsung televizori i dodatna oprema na vrhu prazničnih lista želja

širom sveta

Ovaj lider na tržištu dokazao je da predstavlja omiljeni izbor za praznike sa ponudom proizvoda koji će odgovarati svakome kome ste namenili poklon ove godine

Televizori i prateća oprema kompanije Samsung Electronics ove godine nalaze se na vrhu liste prazničnih želja širom planete zadobivši priznanja svetskih medija.

Sadašnji lider na tržištu televizora zaista nudi ponešto za svačiji ukus uz već tradicionalni kvalitet slike što jeste Samsungov zaštitni znak. Promovisanjem 3D televizije, Blu-ray plejera, mogućnosti povezivanja sa internetom i ponude Samsungovih aplikacija, ovaj gigant na polju elektronike dokazao je da je i dalje omiljen među potrošačima, kao i da će takav status zadržati i ove praznične sezone.

Kompanija Samsung je do današnjeg dana prodala više od milion 3D televizora, pre svega zahvaljujući uspešnom receptu, koji se sastoji u tome što kompanija uvek prva na tržište izbaci inovativne tehnologije poput Smart TV, 3D i LED televizora. Ovi proizvodi su dizajnirani tako da privuku pažnju kako novih tako i iskusnih kupaca, nudeći obilje sadržaja koji ispunjavaju svačije želje.

„Televizija je doživela neverovatnu evoluciju tokom poslednjih godina pošto potrošači traže tehnološka rešenja kojima mogu da unaprede gledanje, ali i svoj život“, smatra gospodin Bu Ken-Jun, predsednik poslovne jedinice za Vizuelni displej i dodaje: „Spajanje tradicionalne televizije sa različitim aplikacijama premošćava jaz između prostog konzumiranja programa i interaktivnog odnosa sa televizijskim programom. Upravo smo svedoci toga da potrošači rado prihvataju novitete u oblasti načina gledanja televizije.“

Samo u Sjedinjenim Državama u ponudi se nalazi preko 100 aplikacija, a među najpopularnijima 2010. godine jesu Facebook, Hulu, Skype, Texas Hold ‘Em i ESPN Next Level. Kompanija Samsung je više nego utrostručila broj aplikacija u ponudi otkako je 2010. lansirala program Samsung Apps, tj. Samsung aplikacije, čime je jasno potvrdila globalnu potražnju za novim i naprednim iskustvima TV zabave. Dok se za vreme ovih novogodišnjih i božićnih praznika budemo družili sa porodicom i prijateljima, moći ćemo da upotpunimo zabavu i provod sa nekoliko aplikacija različite tematike, od sporta, preko igara i društvenih medija, sve do video i drugih aplikacija.

Kao plod težnje da se potrošačima ponudi najbolji mogući virtuelni doživljaj koji se može prirediti u udobnosti doma i to iz bilo koje prostorije, Samsung televizori su se pokazali kao jedan od najbolje rangiranih poklona u 2010. godini u čemu se slažu brojne svetske publikacije. Inovativna ponuda Samsungovih aplikacija maksimalno prilagođava TV zabavu interesovanjima potrošača i izlazi u susret svačijem ukusu i željama.


Vodič za najbolje poklone u 2010.

Samsung serija LNC630

„…Samsungova serija LNC630 nudi izvanrednu kombinaciju tehničkih svojstava, dizajna i cene za mejnstrim potrošače”, navodi CNET i ističe: „Solidan kvalitet slike i tehničkih svojstava, kao i elegantan izgled jesu osobine zbog kojih se Samsungova mejnstrim serija LNC630 LCD postavlja kao priuštiva alternativa LED televizorima.“

Samsung serija PNC8000

„Samsungova serija plazma televizora PNC8000 proizvodi jednu od najkvalitetnijih slika koju smo ove godine testirali, kako u 2D, tako i u 3D varijanti, a istovremeno je jeftinija od sličnih proizvoda direktne konkurencije“, primećuje CNET.

Samsung LN40B650

„Sa frekvencijom obnavljanja slike od 120Hz i rezolucijom od 1080 piksela, model LN40B650 nudi kristalno jasnu sliku. Časopis PC World je za ovaj 40-inčni model naglasio da ’zaslužuje desetku za ukupni kvalitet slike’ među svim HDTV televizorima koji su ove godine testirani” prenosi Computerworld i dodaje: „Čim priključite televizor na ruter možete da uživate u sadržajima sajtova kao što su Twitter, YouTube, različitim Yahoo widget-aplikacijama (video, vesti, sport, Flicker, itd.) kao i u igricama poput Sudokua. Interfejs za YouTube je vrlo inteligentno osmišljen.“

Samsung LN55C650

„Kod 55-inčnog Samsungovog televizora LN55C650 LCD HDTV svideće Vam se mnogo toga: od vanserijskog kvaliteta HD i SD slike, sve do dobro opremljenog kataloga interaktivnih veb aplikacija”, ističe PC Mag.

Samsung UN55C800

„Tehnologija izrade ovog televizora je takva da slike prosto iskaču iz njega zbog čega ćete se osećati kao da učestvujete u akciji. Ovaj model nudi i pristup Internet televiziji gde se povezujete sa portalom svojih omiljenih digitalnih sadržaja koji se stalno inoviraju. Krasi ga i ultra tanki dizajn zbog kojeg bi svako voleo da ga dobije na poklon“, opisuje ovaj model i4u.com.

Samsung PN50C590

„Model PN50C590 od 50 inča, sa rezolucijom od 1080p, možda nema u ponudi bežično povezivanje sa Internetom i prateće naprave za striming, ali zato ovaj vrlo elegantan komplet nudi takvu zasićenost kolorita kakvoj nijedan LCD televizor slične cene ne može da parira. Uz to, sadrži Eternet port kojim postaje deo kućne mreže i emituje različite audio i video formate sa jednog ili više računara“, opis je koji nudi ZDnet.

Samsung BD-C6900
„Osim što predstavlja izvanredan disk plejer, model BD-C6900 nudi potrošaču posebnu povlasticu da uživa u on-lajn zabavnim sadržajima uključujući Netflix, Hulu Plus, Pandoru, YouTube i Vudu. Ako se tome pridoda i kompatibilnost sa 3D režimom rada, jasno je da nalazimo pred najsvestranijim Blu-ray plejerom s ove strane PS3 sveta”, napominje CNET.

Samsung televizori i Blu-ray plejeri predstavljaju vrhunski ovogodišnji praznični poklon za sve one koji su bili dobri. Za više informacija o Samsungovim televizorima i drugim proizvodima, kao i onih o načinima kupovine, cenama i raspoloživosti, molimo Vas da posetite http://www.samsung.com.

O Samsung Electronics

Samsung Electronics je globalni lider na polju poluprovodnika, telekomunikacija, digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije sa prihodom od 116.8 biliona dolara u 2009. godini. Zapošljava približno 174,000 ljudi u 193 filijala, širom 66 zemalja. Kompanija se sastoji od osam glavnih nezavisnih poslovnih jedinica: kompanija za vizuelni displej, kompanija za mobilne komunikacije, kompanija za telekomunikacione sisteme, kompanija za digitalne aplikacije, kompanija za informacione tehnologije, kompanija za digitalni Imaging, kompanija za poluprovodnike i kompanija za LCD ekrane. Prepoznat kao jedan od globalnih brendova sa najbržim rastom, Samsung Electronics je vodeći proizvođač digitalnih TV aparata, memorijskih čipova, mobilnih telefona i TFT-LCD-a. Za više informacija posetite www.samsung.com .

newsmaster