EUNet-Besplatan internet 4 meseca

(04. April 2011. godine) Svi koji u aprilu mesecu postanu EUnetADSL korisnici moći će da krstare Internetom potpuno besplatno 4 meseca. Izaberite ADSL brzinu koja vama najviše odgovara od 4 do 16 Mb/s i na ovaj način jednostavno i brzo razmenjujte multimedijalni sadržaj preko Interneta sa svojim prijateljima, a istovremeno uštedite novac.

Pored brzog pristupa Internetu svaki EUnetADSL korisnik dobija do 20 minuta besplatnog telefoniranja sa inostranstvom mesečno korišćenjem EUnetPhone servisa, koji je automatski aktiviran. Korišćenjem EUnetPhone servisa, telefonirajte sa poslovnim partnerima, prijateljima i rodbinom u inostranstvu i do 10 puta jeftinije u odnosu na standardno telefoniranje.

Svi EUnetADSL korisnici imaju mogućnost korišćenja IPTV-televizije nove generacije, mesec dana potpuno besplatno. IPTV televizija ima trenutno najveći izbor domaćih I stranih kanala uz mogućnost korišćenja HD usluge koja će vam pružiti vrhunsko uživanje u gledanju televizije uz kristalno čistu sliku. Takođe, dostupne su Vam napredne opcije kao što su video na zahtev, snimanje sadržaja, elektronska videoteka, roditeljska kontrola pristupa…

EUnetovi korisnici su privilegovani i po tome što im Tehnička podrška stoji na usluzi 24/7 za sva pitanja i informacije.