VIP – Dupla dopuna i neograničeni razgovori za samo 1 dinar između uparenih brojeva

Beograd, 19. april  2011. godine – Svi novi i postojeći Vip pripejd korisnici koji su kupili SIM DUO pakovanje koje sadrži dva broja, od sada dobijaju i duplu dopunu, i mogu da nastave da razgovaraju sa svojom najdražom osobom po ceni od samo 1 dinara po minutu, zauvek.

Do kraja maja, svaka dopuna od minimum 200 dinara ili više biće duplirana a korisnik može da koristi svoj bonus kredit za pozive, SMS i MMS u nacionalnom saobraćaju.

Specijalno SIM DUO pakovanje košta 200 dinara, tako da korisnik dobija 2 SIM kartice po ceni jedne, a svaka kartica sadrži po 50 dinara inicijalnog kredita.

Novi Vipovi pripejd korisnici dobijaju promociju automatski nakon aktivacije SIM kartice, a da bi u njoj ostali, potrebno je da bar jednom nedeljno dopune najmanje 200 dinara kredita. Više informacija na www.vipmobile.rs ili 060/1234.

Dodatno:

O Vipu

Od 1. decembra 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 633 miliona evra. Na kraju 2010. godine, Vip je imao blizu 1.4 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 700 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na: www.vipmobile.rs

 

newsmaster