Nova Canonova usluga za lakšu kontrolu troškova

  • Inovativno rešenje „plati po štampanju“ za tržište štampanja velikih formata
  • Uključuje telefonsku podršku, servisiranje na terenu, uslugu zamene mastila, glave štampača i kertridža
  • Opciono elektronsko održavanje za automatsku naplatu, kontrolu mastila i proaktivne usluge

Beograd, 18. april 2011 – Kompanija Canon Europe, svetski lider u rešenjima slike, lansirala je prvu Canon uslugu „plati po štampanju“, namenjenu tržištu štampanja velikih formata. „Total Service Care“ rešenje olakšava korisnicima Canon štampača velikih formata kontrolu troškova i regulisanje protoka novca. Usluga podrazumeva instaliranje, telefonsku podršku, servisiranje na terenu, uslugu zamene mastila, glave štampača i kertridža.

Kontrolisanje troškova značajno doprinosi pouzdanosti usluge. Samo jednim klikom, korisnik plaća isključivo usluge koje su korišćene, a kako su u cenu uključeni servis i podrška, ne postoji mogućnost naplaćivanja dodatnih troškova. Zahvaljujući izuzetno kratkom vremenu odziva, kao i tehničkoj podršci dostupnoj u svakom trenutku, period čekanja je sveden na minimum.

Elektronsko održavanje omogućava dobijanje automatskog izveštaja o statusu štampača i slanje narudžbenica Canonovim provajderima putem elektronske pošte, zahvaljujući kome se dobija mogućnost lakog utvrđivanja stanja štampača. Sistem šalje redovne izveštaje Canonovim provajderima, automatski naručujući, na primer, novo mastilo čim se smanje zalihe i precizno vršeći naplatu.

„Total Service Care“ je jednostavan način za upravljanje troškovima štampanja, značajno smanjenjenog perioda čekanja. Namenjen korisnicima koji štampače velikih formata upotrebljavaju za izradu fotografija, probnih otisaka ili produkciju, pa sve do onih koji ih koriste za CAD aplikacije u arhitekturi, inženjerstvu ili građevinarstvu, nova Canonova usluga idealna je za korišćenje u maloprodaji, zabavi, obrazovanju i transportu, kao i u organizacijama javnog sektora koje žele da štampanje velikog formata prenesu u svoje prostorije, radi veće kontrole troškova.

„Utisci naših korisnika i partnera iz kanala prodaje ukazali su na povećanu potrebu za lakšom kontrolom troškova štampe, kao i jednostavnijom regulacijom prometa novca i smanjenim periodom čekanja. Lansiranjem „Total Service Care“, Canon je ponudio tržištu štampanja velikih formata uslugu koja ispunjava sve navedene zahteve. Zajedno sa našom ponudom imagePROGRAF štampača, svim korisnicima su dostupne prednosti rešenja velikih formata, nudeći izutetan kvalitet slike i preciznosti, uz jednostavno kontrolisanje troškova“, izjavio je Juiči Mijano, direktor za rešenja velikih formata u Canon Europe.

Usluga „Total Service Care“ dostupna je uz sledeće imagePROGRAF štampače velikih formata: 24-inčni iPF650, iPF655, iPF6300, 36-inčni iPF750 i iPF755, 44-inčni iPF8300, kao i uz novi 24-inčni iPF6300S i 44-inčni iPF8300S.

Canonov „Total Service Care“ u ponudi je na evropskom tržištu od 1. aprila 2011. godine.

O kompaniji Canon Europe

Canon Europe je regionalna prodajna i marketinška ispostava kompanije Canon Inc.koja je prisutna u 116 zemalja i zapošljava više od 11.000 ljudi širom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike (EMEA region).

Kompanija je osnovana 1937. godine sa ciljem da napravi fotoaparate najvišeg kvaliteta a dostupnih potrošačima. Canon-ova neumorna strast prema „Snazi slike“  je od tada izazvala da se ova tehnologija proširi na brojna tržišta i tako je kompanija zauzela mesto svetskog lidera i u domenu potrošačkih proizvoda i u domenu poslovnih rešenja. Njena rešenja obuhvataju proizvode, od kompaktnih digitalnih i SLR fotoaparata, preko emisione optike i prenosivih aparata sa X-zracima, do multifunkcijskih i produkcijskih štampača, a sve ih podržava asortiman usluga dodate vrednosti.

Canon mnogo ulaže u istraživanje i razvoj kako bi proizveo najbogatije i najinovativnije proizvode i usluge koje će zadovoljiti kreativne potrebe korisnika. Od fotografa do kompanija koje se profesionalno bave štampom, Canon svakom korisniku omogućava da razvije svoju strast prema slici.

Canon veruje da je vođenje računa o interesima društva i životne sredine integralan deo dobre poslovne prakse. Ovo je utemeljeno u korporativnu filozofiju kompanije, „Kyosei“, koja se fokusira na zajednički rad i život u cilju opšte dobrobiti.

Detaljnije informacije o kompaniji Canon Europe dostupne su na adresi www.canon-europe.com

O Canonu CEE GmbH, Predstavništvo u Srbiji

Canon CEE GmbH, Predstavništvo u Republici Srbiji ima sedište u Beogradu, i u vlasništvu je kompanije Canon CEE (Canon Central and East Europe). Delatnost Canonovog predstavništva jeste promocija Canon inovativnih proizvoda i rešenja, koji pojedincima i profesionalnim korisnicima omogućavaju ostvarenje postavljenih poslovnih ciljeva.  Uloga predstavništva jeste i pružanje potpune podrške partnerima i distributerima kao i savetovanje prilikom traženja novih poslovnih prilika i uvođenja novih poslovnih strategija kako bi se poslovna ulaganja što bolje iskoristila.

Više informacija na www.canon.rs

newsmaster