OSA Računarski inženjering postala jedini distributer AUTODESK-a za celu Adriatik regiju

OSA Računarski inženjering, koja zastupa kompaniju AUTODESK na tržištu Srbije još od 1989. godine, postala je jedini distributer AUTODESK-ovih proizvoda za celu Adriatik regiju u koju spadaju: Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija i Albanija.

Tim povodom, firma OSA organizovala je u Mokricama, u Sloveniji, skup kojem je prisustvovalo više od 80 učesnika, pre svega, predstavnika svih firmi koje prodaju Autodeskove proizvode u Adriatik regiji. Pored velikog broja partnera u radu skupa je aktivno učestvovalo i desetak ljudi iz Autodeskovih centara za Centralnu i Jugistočnu Evropu. Na konfereciji je predstavljen i kompletan tim koji je u OSI angažovan na prodaji Autodesk proizvoda na čelu sa generalnim direktorom Željkom Tomićem.

Prisutnima je predstavljena nova organizacija prodajnog kanala, značaj i prednosti konsolidacije distributivnog kanala uvođenjem jednog distributera za ceo region, kao i planovi ovog vodećeg svetskog proizvođača softvera za projektovanje i vizualizaciju, za 2012. godinu.

Širenjem distributivne mreže na zemlje regiona, firma OSA beleži odlične rezultate čak i u vremenima krize, pozakujući da entuzijazam i poslovnost obezbeđuju siguran uspeh.

O kompaniji:

Autodesk je vodeći svetski proizvođač softvera za projektovanje i kreiranje digitalnih sadržaja u oblasti arhitekture, niskogradnje, mašinstva, komunalnih delatnosti, telekomunikacija, medija i zabave. Od osnivanja 1982. godine, Autodesk isporučuje softver za projektovanje, nudi usluge Internet portala, platformu za korišćenje aplikacija na udaljenim lokacijama upotrebom tehnologije bežičnog prenosa, čime svojim korisnicima (više od 10 miliona u 185 zemalja) olakšava poslovanje i pruža značajnu prednost nad konkurencijom. OSA je Autodesk partner još od 1989. godine i bavi se ne samo  isporukom softverskih licenci, već i pružanjem usluga i konsaltingom. Trenutno, OSA je jedna od vodećih IT kompanija na tržištu, sa preko 30 zaposlenih.