Nokia objavljuje dostupnost intuitivnih i funkcijama bogatih Dual Sim telefona

Nokia je danas objavila da ćese novi Dual Sim modeli mobilnih telefona, Nokia X1-01 i Nokia C2-00 uskoro naći u prodaji. Oba modela po pristupačnim cenama nude intuitivno iskustvo u zemeni SIM kartica, bez kompromisa kada su u pitanju karakteristika i zabava.

„Nokia X1-01 i Nokia C2-00 nude izvanredne pogodnosti koje samo Dual Sim telefoni mogu da pruže. Veoma su jednostavni za korišćenje, poseduju odlične izdržljive baterije i olakšan metod prebacivanja SIM kartica“ – izjavio je Rossen Petkov, regionalni menadžer kompanije Nokia za Balkan. Pored mnogobrojnih jedinstvenih karakteristika, oba telefona pamte podešavanja za pet različitih SIM kartica, tako da svaka može zasebno biti personalizovana različitim nazivom i podešavanjima za brze pozive, sms servis ili prenos podataka.

Nokia X1-01

Sa modelom Nokia X1-01 svakoj SIM kartici možete dati njen sopstveni logo, zvučnu oznaku ili zvuk zvona. Ovaj nivo personalizacije karateristika je koju samo Nokia može da omogući! Pored toga, ovaj telefon nudi najbolje Dual SIM muzičko iskustvo na tržištu. Postoji mogućnost kupovine i kombinacije hiljade pesama do 16 GB memorije, stvaranja soptvene plejliste i puštanja omiljene muzike preko zvučnika sa, do sada, najjačim zvučnikom koji je Nokia ikada nudila na svojim telefonima. Telefon takođe poseduje tastere kojima se upravlja plejerom locirane na stranici telefona i bateriju koja traje čak i do 36 sati konstantnog slušanje muzike.

Nokia C2-00

Nokia C2-00 je prvi Dual SIM telefon koji ima Easy Swap funkciju, koja omogućuje brzu izmenu SIM kartice bez isključivanja telefona ili uklanjanja baterije. Sve što je potrebno uraditi je otvoriti SIM vratanca sa strane i zameniti SIM karticu. Nema više čekanja  dok se telefon restartuje. Nokia C2-00 omogućuje i jednostavan pristup internetu, čitanje elektronske pošte i razmenu kratkih poruka. Pored superiornijeg internet pretraživanja, poredeći sa drugim konkurentnim Dual SIM telefonima, tu je i memorijska podrška od neverovatnih 32 GB tako da Nokia Nokia C2-00 vam pruža mogućnost da uvek nosite sa sobom hiljade fotografija, video i muzičkih fajlova.

O Nokia

Kompanija Nokia posvećena je povezivanju ljudi. Mi kombinujemo naprednu tehnologiju i personalizovane servise koji omogućuju korisnicima da ostanu povezani na način na koji žele. Svakog dana, više od 1.3 milijarde ljudi međusobno se povezuje sa nekim preko Nokia uređaja – bilo da je to mobilni telefon, napredni smart telefon ili mobilni računar visokih performansi. Danas, kompaniaj Nokia umrežuje svoje uređaje sa invoativnim servisima kao što je Ovi (www.ovi.com), uključujući muziku, mape, aplikacije, e-mail i još više od toga. Nokijina kompanija NAVTEQ je lider u sveobuhvatnom digitalnom mapiranju i navigacionim servisima, dok kompanija Nokia Siemens Networks omogućuje opremu, servise i rešenja za globalne komunikacione mreže.


newsmaster