Izabran pobednički video-spot konferencije „BlogOpen 2011“

Beograd, 17. jun 2011. – BlogOpen je izabrao pobednika nagradnog konkursa za jednominutni promotoivni spot koji će najaviti ovogodišnju konferenciju, koja će biti održana 8. i 9. oktobra u Novom Sadu.  Pobednički rad nagradnog konkursa za najbolji video-spot konferencije BlogOpen 2011 delo je Deane Petrović, koja je na najkreativniji način iskoristila materijal postavljen na sajtu Green Design i osvojila nagradu od 12.500 dinara i kotizaciju za konferenciju.

Konkurs je trajao od 23.05 do 13.06.2011, a takmičari su imali zadatak da na što kreativniji i originalniji način u svom filmu iskoriste ponuđen materijal, postavljen na sajt Green Design. Prijavljen je veliki broj  originalnih radova od kojih su, pored pobedničkog, odabrani i drugoplasirani i trećeplasirani video, koji su nagrađeni sa dve, odnosno jednom kotizacijom za BlogOpen.

Ovogodišnjoj BlogOpen konferenciji prisustvovaće korisnici društvenih mreža, blogeri, tviteraši, komjuniti menadžeri, kreatori online javnog mnjenja, kao i predavači iz SAD, Engleske, Švedske, Danske i Singapura. BlogOpen 2011 je od ove godine obogaćen i nagradama u različitim katergorijama: za najbolji lični, korporativni, stručni blog, najbolji blog portal, najuticajniji blog, beba-blog 2011, poseban doprinos promocniji bloga, izazov 2011 i nagradom publike

Dena Petrović, pobednica konkursa, master za kompjutersku umetnost, studije je završila na Akademiji umetnosti, na odseku za kompjutersku umetnost i dizajn, Trenutno radi kao resident video artist za beogradski klub Tube i festival Loud & Queer, a bavi se i montažom kratkih video formi i 2D animacijom.

Tri prvoplasirana video-spota možete pogledati na sledećim adresama:

http://www.youtube.com/watch?v=Hf7Y9ER48Z8
http://www.youtube.com/watch?v=RqhTwQIlajg
http://www.youtube.com/watch?v=EWWyBhnkxb8

 

newsmaster