Otvoren prvi Canon Demo centar u Srbiji

Beograd 14. septembar 2011 – U ulici Mije Kovačević 10 u Beogradu kompanija Canon otvorila je prvi Canon Demo centar u Srbiji.

Canon je kao svetski lider, sa partnerom Malex, otvorio ovaj Demo centar sa namerom da potencijalnim korisnicima približi novine tehnologije na polju digitalne štampe i skeniranja. Najnovija tehnolška dostignuća Canon-a iz ove oblasti moguće je videti ali i probati na licu mesta i uveriti se u kvalitete i performanse vrhunskih štampača i skenera pre same kupovine.

Informacije o Canon Europe

Canon Europe obuhvata regionalne poslove prodaje i marketinga za korporaciju Canon, sa predstavništvima u 116 zemalja i preko 11 000 zaposlenih u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi (EMEA). Osnovan je 1937. sa jasnim ciljem da aparat vrhunskog kvaliteta učini dostupnim potrošačima, a Canon neumorna pasija za Power of Image (moć slike) od tada je raširila Canon tehnologiju na brojna tržišta i dovela Canon na mesto vodećeg u svetu, po pitanju kako potrošačkih tako i poslovnih rešenja slike. Njegova rešenja obuhvataju proizvode od digitalnih kompaktnih i SLR aparata, preko objektiva za profesionalno snimanje i prenosivih X-ray (rentgenski zraci) mašina do multifunkcionalnih i štampača za produkciju, a sve to upotpunjeno nizom usluga sa dodatnom vrednošću.

Canon mnogo ulaže u istraživanje i razvoj, ne bi li došao do najpotpunijih i najinovativnijih proizvoda i usluga koje bi zadovoljile kreativne potrebe potrošača. Od fotografa-amatera, do štamparskih preduzeća, Canon čini da svaki potrošač razume njegovu spostvenu strast za fotografijom.

Canon veruje da je razumevanje potreba društva i okoline sastavni deo dobre poslovne prakse. Ovo je i deo njihove korporativne filozofije Kyosei- ‘Živeti i raditi zajedno za opšte dobro.’

Opširnije infrormacije o Canon Europe, dostupne su na:

www.canon-europe.com

newsmaster