Epson izlaže vrhunsko rešenje iz oblasti štampe na Grafima 2011

vezda sajma biće Epson Stylus Pro 9700 model, čije karakteristike i performanse zadovoljavaju potrebe najzahtevnijih korisnika

Beograd — 20. septembar 2011. — Kompanija Epson, globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, na ovogodišnjem sajmu Grafima 2011, predstaviće vrhunsko rešenje iz oblasti štampe, Epson StylusPro 9700 na štandu svog partnera kompanije Everest.



Ovo rešenje karakteriše vrhunski kvalitet štampe i izrade, koji zadovoljava I najzahtevnije potrebe korisnika. Izloženi model, karakterističan je po sledećim osobinama:

Epson Stylus Pro 9700

– Besprekorne boje: ovaj brzi štampač od 44 inča, daje još veći efekat vašoj profesionalnoj štampi uz pomoć Vivid Magenta boje koja se nalazi u sklopu Epson UltraChrome Ink set-a.

– Brza i efikasna štampa: ovaj štampač je opremljen sa najnovijim Epson tehnologijama, koje dodaju preciznost, pouzdanost i produktivnost, širokom spektru potreba za profesionalnu štampu.

– Vrhunska jednostavnost: Niz karakteristika, čine proces štampe jednostavnim i daju fleksibilnost da se uskladi printer prema potrebama vaše štampe.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više informacija o ceni ovog štampača kao I o mogućnostima kupovine, molimo vas da pošaljete mail na: [email protected].

Štand kompanije Everest nalazi se u Hali 4, na poziciji 4030.

O kompaniji Epson

Kompanija Epson je globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, posvećena proširivanju vizije korisnicima širom sveta kroz kompaktne, energetski efikasne i precizne tehnologije, sa paletom proizvoda od štampača i 3LCD projektora za poslovnu i kućnu upotrebu do elektronskih i uređaja sa kristalnim oscilatorima. Epson Grupu, na čelu sa Seiko Epson Korporacijom baziranom u Japanu, čini više od 70.000 zaposlenih u 106 kompanija širom sveta. Epson želi da proširi očekivanja i vizije svojih korisnika sa proizvodima i uslugama koji omogućavaju kreiranje vedrijeg i bogatijeg životnog stila.

http://global.epson.com

O Epson Europe kompaniji

Kompanija Epson Europe B.V., bazirana u Amsterdamu je regionalna centrala kompanije za Evropu, Bliski Istok, Rusiju i Afriku. Sa 2.400 zaposlenih kompanija Epson Europe je ostvarila u fiskalnoj 2009. godini prihode od 1.875 miliona evra.

http://www.epson-europe.com/

Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/

newsmaster