Epson izlaže vrhunsko rešenje iz oblasti štampe na Grafima 2011

vezda sajma biće Epson Stylus Pro 9700 model, čije karakteristike i performanse zadovoljavaju potrebe najzahtevnijih korisnika

Beograd — 20. septembar 2011. — Kompanija Epson, globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, na ovogodišnjem sajmu Grafima 2011, predstaviće vrhunsko rešenje iz oblasti štampe, Epson StylusPro 9700 na štandu svog partnera kompanije Everest.Ovo rešenje karakteriše vrhunski kvalitet štampe i izrade, koji zadovoljava I najzahtevnije potrebe korisnika. Izloženi model, karakterističan je po sledećim osobinama:

Epson Stylus Pro 9700

– Besprekorne boje: ovaj brzi štampač od 44 inča, daje još veći efekat vašoj profesionalnoj štampi uz pomoć Vivid Magenta boje koja se nalazi u sklopu Epson UltraChrome Ink set-a.

– Brza i efikasna štampa: ovaj štampač je opremljen sa najnovijim Epson tehnologijama, koje dodaju preciznost, pouzdanost i produktivnost, širokom spektru potreba za profesionalnu štampu.

– Vrhunska jednostavnost: Niz karakteristika, čine proces štampe jednostavnim i daju fleksibilnost da se uskladi printer prema potrebama vaše štampe.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više informacija o ceni ovog štampača kao I o mogućnostima kupovine, molimo vas da pošaljete mail na: [email protected]

Štand kompanije Everest nalazi se u Hali 4, na poziciji 4030.

O kompaniji Epson

Kompanija Epson je globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, posvećena proširivanju vizije korisnicima širom sveta kroz kompaktne, energetski efikasne i precizne tehnologije, sa paletom proizvoda od štampača i 3LCD projektora za poslovnu i kućnu upotrebu do elektronskih i uređaja sa kristalnim oscilatorima. Epson Grupu, na čelu sa Seiko Epson Korporacijom baziranom u Japanu, čini više od 70.000 zaposlenih u 106 kompanija širom sveta. Epson želi da proširi očekivanja i vizije svojih korisnika sa proizvodima i uslugama koji omogućavaju kreiranje vedrijeg i bogatijeg životnog stila.

http://global.epson.com

O Epson Europe kompaniji

Kompanija Epson Europe B.V., bazirana u Amsterdamu je regionalna centrala kompanije za Evropu, Bliski Istok, Rusiju i Afriku. Sa 2.400 zaposlenih kompanija Epson Europe je ostvarila u fiskalnoj 2009. godini prihode od 1.875 miliona evra.

http://www.epson-europe.com/

Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/