HTC IZAZIVA LJUBITELJE MUZIKE NA FACEBOOK-U

BEOGRAD – 05. decembar  2011. – HTC korporacija, svetski lider u inovacijama i dizajnu pametnih telefona, predstavila je novu digitalnu kampanju putem društvenih medija kako bi proslavila lansiranje svog novog telefona HTC Sensation XL sa Beats Audio™ integracijom. Kampanja je osmišljena da bude po meri korisnika koji koriste Facebook i onih koji su veliki ljubitelji muzike.

Kampanja „25 koraka do muzičke legende“ će biti predstavljena u preko 14 zemalja širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike, a predstavlja i prvi deo HTC reklamne kampanje za mobilni uređaj HTC Sensation™ XL sa Beats Audio™ integracijom.

Aplikacija se sastoji od 25 koraka koji svaki ljubitelj muzike treba da proba, od pravljenja miksa do gledanja kultnog filma o muzici, pri čemu se fanovi nagrađuju nakon određenog broja urađenih zadataka i imaju mogućnost da osvoje glavnu nagradu: HTC Sensation ™ XL sa Beats Audio™ integracijom.

Takođe, fanovi imaju mogućnost da se takmiče sa svojim prijateljima za mesto na takmičarskoj tabeli “Muzička Legenda“ i osvoje muzičke titule, od početnih „Novo lice“ sve do „Legende“. Sadržaji koji budu kreirani biće dalje promovisani unutar HTC zajednice radi još veće aktivacije i motivisanosti fanova.

Takmičenje je dizajnirano i izrađeno od strane Profero agencije, HTC-ove agencije kojoj su povereni društveni mediji na tržištima Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Takmičenje je u Srbiji počelo 02. decembra 2011. putem zvanične lokalne Facebook strane HTC Srbija. Takmičenje će trajati 25 dana, nakon kojih će pobednici muzičke legende biti objavljeni na HTC Srbija Facebook fan strani.

O HTC

HTC korporacija (HTC) je jedna od najbrže rastućih kompanija u industriji mobilnih telefona. Stavljajući čoveka u centar svih svojih delatnosti, HTC osmišljava inovativne uređaje koji čine život lakšim i zadovoljavaju potrebe pojedinaca. Kompanija se kotira na Tajvanskoj berzi. Za više informacija: www.htc.com.

O Profero

Profero je vodeća nezavisna agencija globalne komunikacije koja ima preko 500 briljantnih, kreativnih talenata koji čine jedan visoko nagrađivani tim ljudi iz Pekinga, Beneluksa*, Dubaija*, Hamburga*, Londona, Milana*, Minhena*, Njujorka, Pariza*, Šangaja, Seula, Singapura, Sidneja, Tokija i Ciriha*. Za više informacija: www.profero.com.

* U saradnji sa Plan.Net

newsmaster