Toshiba ukrašava Tajms skver u Njujorku tradicionalnom novogodišnjom temom

TOKIO – 13. decembar – Kompanija Toshiba Corporation (TOKYO: 6502) objavila je da će u saradnji sa kompanijom TDK Corporation (TOKYO: 6762) prikazati sliku velike novogodišnje jelke na LED displejima na zgradi One Times Square na njujorškom Tajms skveru.

Saradnja podrazumeva prikaz digitalne slike 40 metara visoke novogodišnje jelke na skoro 120 metara iznad ulice. Ova omiljena tradicionalna slika će ukrašavati zimsko nebo i doprineti pravom raspoloženju za božićne i novogodišnje praznike od 5. decembra 2011. do 15. januara 2012. godine.

Poznat kao „raskrsnica sveta”, Tajms skver je čuven po neonskim i električnim reklamama koje ukrašavaju njegove zgrade. Dva LED displeja kompanije Toshiba na centralnom mestu na zgradi One Times Square koriste se za promociju Toshiba brenda i proizvoda od 2007. godine. Ovi displeji često prikazuju praznične teme, kao što je čuveno odbrojavanje za Novu godinu i Božić kao glavni događaj godine. Ove godine, tri kombinovana displeja, dva Toshibina iznad jednog kompanije TDK, dodatno će uveseliti praznike i omogućiti ovim kompanijama da promovišu svoje brendove.

 

 

Osnovni podaci

 

Datum: od 5. decembra 2011. do 15. januara 2012.

Prikaz novogodišnje jelke će se videti u intervalima od oko 15 minuta.*

Novogodišnja jelka neće biti prikazana 31. decembra, kada se tradicionalno odbrojava vreme do početka Nove godine.

Mesto: LED displeji kompanija Toshiba i TDK na zgradi One Times Square, Tajms skver, Njujork

newsmaster