Nokia izenađenja ispod novogodišnje jelke

Novogodišnji i Božićni praznici uvek dođu pre nego ih očekujemo. Dok ovih dana čekamo prvi sneg koji će označiti početak zimskih čarolija i početak novogodišnjih praznika, moramo razmišljati i o poklonima za naše najdraže.

Već  godinama, smart i mobilni telefoni bili su meću najpopularnijim poklonima ispod novogodišnje jelke. Nokia vas poziva da napravite pravu prednovogodišnju atmosferu preuzimajući neku od melodija sa Nokia Store servisa i razmislite o sledećim idejama za poklone:

  • Zabava ispod novogodišnje jelke: Nokia 700 
  • Pametan pratilac za posao i zabavu, Nokia E6
  • Pristupačan, jednostavan i pouzdan mobilni telefon Nokia  C3
  • Angry Birds futrola za telefon


Zabava ispod novogodišnje jelke: Nokia 700 

Sa samo 50 kubnih centimetara, težinom od svega 96 grama i dimenzijama 110×50.7×9.7 mm Nokia 700 je ne samo najkompaktniji smart telefon Nokia Belle generacije, već i najkompaktniji monoblok smart telefon na svetu. Manjak veličine nadoknađuje funkcionalnošću, uz mogućnost NFC razmene podataka i uparivanja, procesorom od 1GHy, AMOLED ekranom dijagonale 3.2 inča i ClearBlack tehnologijom, 2Gb interne memorije (uz opciono proširenje micro SD karticom od 32 GB), HD video zapisom i 5Mb ful fokus kamerom sa LED blicem. Nokia 700 je i najekološkiji Noki smart telefon. Uz dugo trajanje baterije, upotrebu ekoloških materijala i programa koji smanjuju potrošnju baterije, on je savršen smart telefon za korisnike smart telefona koji brinu o svom okruženju.

 


Dodatne informacije su dostupne ovde

Factsheet je dostupan ovde

 

Pametan pratilac za posao i zabavu, Nokia E6

Nadovezujući se na uspeh poslovnih modela Nokia E71 i Nokia E72, model Nokia E6 je elegantan poslovni smart telefon sa punom QWERTY tastaturom i visokom rezolucijom ekrana osetljivog na dodir. Dizajniran korišćenjem vrhunskih materijala, poput stakla i nerđajućeg čelika, ovaj smart telefon je jednostavan za korišćenje bilo jednom ili sa obe ruke. Nokia E6 nudi izvanredno vreme autonomije baterije i najbolje Microsoft messaging iskustvo na poslovnom smart telefonu, koje uključuje Microsoft Exchange, Microsoft Communicator Mobile i Microsoft SharePoint.

Dodatne informacije su dostupne ovde

Factsheet je dostupan ovde

 

Pristupačan, jednostavan i pouzdan mobilni telefon Nokia  C3

Nokia C3 je prvi uređaj koji je omogućio punu QWERTY tastaturu na najpopularnijoj platformi za mobilne telefone na svetu – Nokia Series 40 i prvi je u svom rangu koji je omogućio pristup društvenim mrežama direktno sa početnog ekrana. Korisnici mogu pregledati, komentarisati, ažurirati status ili razmenjivati fotografije na svojim omiljenim mrežama kao što su Facebook i Twitter.

Nokia C3 ima preinstalirane servise Nokia Chat i Nokia Mail, što znači da korisnici mogu jednostavno podesiti svoje e-mail i chat naloge direktno sa uređaja , bez potrebe za računarom. Pored toga, ovaj telefon nudi i Wi-Fi povezivanje, kameru od dva megapiksela, ekran od 2.4 inča bogate boje i podršku za memorijsku karticu kapaciteta do 8GB.

 

Dodatne informacije su dostupne ovde

Factsheet je dostupan ovde

Angry Birds futrola za telefon

Univerzalne veličine i zabavnog dizajna, Angry Birds Pull Tag futrola CP-3006 koja štiti vaš Nokia telefon od ogrebotina i drugog oštećenja koje može nastati zbog nošenja telefona u punoj torbi ili kada telefon isklizne iz ruku. Angry Birds torba je jednostavna za korišćenje, jer se telefon lako izvlači povlačenjem poveza. Torbica je posebno adkevatna za modele Nokia C7, N8, Nokia 700, Nokia 500 i druge modele Nokia telefona

Više informacija je dostupno ovde

O kompaniji Nokia:

U kompaniji Nokia, posvećeni smo povezivanju ljudi. Kombinujemo naprednu tehnologiju sa personalizovanim servisima koji ljudima omogućuju da budu blizu sadržaja koji su im važni. Svakodnevno, preko 1,5 milijardi ljudi se povezuje pomoću Nokia uređaja, bilo da je to mobilni telefon, napredni smart telefon ili mobilni računar visokih performansi. Danas, Nokia povezuje svoje uređaje sa inovativnim servisima putem Ovi-ja (www.ovi.com), uključujući muziku, mape, aplikacije, elektronsku poštu itd. Kompanija NAVTEQ, u vlasništvu kompanije Nokia, lider je u izradi sveobuhvatnih mapa i servisa za navigaciju, dok kompanija Nokia Siemens Networks obezbeđuje opremu, servise i rešenja za globalne komunikacijske mreže.

newsmaster