Symantec – Bolji backup za sve

Zbog eksplozivnog rasta količine podataka u poslednjih nekoliko godina, backup je postao veliki i teskoban poduhvat. Sa novim zahtevima koje virtualizacija i eDiscovery stavljaju pred nas, backup postaje još veći problem i veći uzrok zabrinutosti.
Symantec kao lider u oblasti backup-a i recovery-ja usmerio je svoju pažnju i napore ka rešavanju najvećih izazova sa kojima se IT menadžeri susreću.

Današnji izazovi – smanjenja IT budžeta i porast digitalnih resursa, prirodno pomeraju  fokus na smanjenje troškova, ali se pritom nivo usluge ne sme ugroziti. Zato je svima, bilo to malo ili veliko preduzeće, potrebno bolje backup rešenje, koje će biti sveobuhvatno i koje će smanjiti troškove i složenost upravljanja.
U 2012. Symantec donosi bolji backup za sve (Better Backup For All), koji će doneti 100 puta brži backup, integrisano upravljanje za backup i snapshots i nove alate koji će olakšati eDiscovery. Ove inovacije osmišljene su tako da dovedu do značajnog smanjena troškova backup-a u fizičkim i virtualnim okruženjima. Symantec-ov cilj je da se u narednih pet godina troškovi za backup i recovery smanje za čak 80%!

Budite u toku, pratite odbrojavanje do izlaska novog Backup-a i pogledajte nove video klipove za Bolji Backup – http://www.betterbackupforall.com

newsmaster