LG Optimus L3 – kompaktni smart telefon superiornog stila

Prvi model L-Style serije biće uskoro dostupan na evropskom tržištu

Beograd, 07. mart 2012. – Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je na Svetskom kongresu mobilne telefonije u Barseloni kompaktni smart telefon, superiornog stila – LG Optimus L3. Ovaj telefon je prvi model L-Style serije koja je počela sa proizvodnjom ove godine.

LG Optimus L3 nudi korisnicima jedinstveno iskustvo savršene ravnoteže vrhunskog stila i praktične tehnologije. Estetski elementi L-Style linije kao što je Modern Square Style, koji omogućuje udobnije držanje samog telefona, kao i usklađeni metalni detalji na uređaju, dodatno naglašavaju izvanredni dizajn kompanije LG.

Ekran od 3.2 inča obezbeđuje idealan prikaz slike na ovom kompaktnom telefonu. Takođe, zahvaljujući 1,500mAh bateriji Optimus L3 telefona, moći ćete duže da razgovarate i da uvek budete povezani sa svojim prijateljima putem društvenih mreža. Korisnici pred sobom imaju niz mogućnosti pri izboru boje svog uređaja: bela, crna, pink ili plava.

„Oduvek verujemo da je neophodno ponuditi veliki izbor kvalitetnih i korisnih opcija kada su smart telefoni u pitanju. Mnogi korisnici ne žele da daju novac za telefone sa funkcijama koje ničemu ne služe“ izjavio je dr Jong-seok Park, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communicаtions. „Naš Optimus L3 poseduje sve bazične funkcije smart telefona ali u paketu kakav do sada nije ponuđen na uređaju ove kategorije.“

Nakon Evrope, Optimus L3 biće predstavljen u Rusiji, Aziji, a zatim i na ostalim tržištima širom sveta.

Glavne karakteristike:

 

o        Procesor: 800MHz procesor

o        Ekran: 3.2-inch QVGA

o        Memorija: 1GB, 150MB (za aplikacije), 384MB (RAM)

o        Kamera: 3.0 MP

o        Operativni sistem: Android 2.3 Gingerbread

o        Baterija: 1,500mAh

o         Dimenzije: 102.6 x 61.6 x 11.7 (mm)

 

 

# # #

 

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

 

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. LG stremi razvoju spajanja tehnologija u mobilnim uređajima i nastavlja da učvršćuje svoju ulogu lidera u mobilnoj komunikaciji sa stilskim dizajnom i naprednom tehnologijom.

 

newsmaster