Popust u iznosu vrednosti PDV-a na mesečnu pretplatu u trajanju od dve godine.

Beograd, 1. oktobar 2012. godine – Vip je u skladu sa potrebama koje je prepoznao na tržištu obogatio svoju postpejd ponudu sa još više sadržaja u okviru mesečnog paketa. Uz više smartova za komunikaciju ka svim domaćim mrežama, Smart tarife sada pružaju i neograničeni internet. Ukoliko korisnik potroši smartove uključene u mesečnu pretplatu može besplatno da surfuje internetom u nacionalnom saobraćaju, smanjenom brzinom, bez bojazni od visokog računa.

Nove Standard tarife namenjene su korisnicima koji najviše vole da uživaju u priči i slanju poruka, jer u okviru paketa nude više minuta, SMS i MMS poruka prema svim nacionalnim mrežama.

 

Dodatno, Vip je obezbedio i popust jednak iznosu vrednosti PDV-a na mesečnu pretplatu za sve nove korisnike koji se odluče za neku od postpejd ili internet tarifa, u trajanju od dve godine.

Više informacija o Vip postpejd tarifama na www.vipmobile.rs, 060/1234 i u Vip centrima širom Srbije.

Dodatno:

O Vipu

Od 1. decembra 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 715.6 miliona evra. Na kraju juna 2012. godine, Vip je imao više od 1.6 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs.

newsmaster