HTC PREDSTAVLJA HTC ONE™ X+

VIŠE BRZINE, VIŠE PROSTORA ZA SKLADIŠTENJE PODATAKA I DUŽI ŽIVOT BATERIJE

ČINE HTC-OV NAJBOLJE OCENJENI ANDROID TELEFON JOŠ BOLJIM

HTC takođe najavljuje Sense™ 4+ uz nadgradnju Android Jelly Bean operativnog sistema za HTC One X i HTC One S koji će se pojaviti uskoro

TAJPEJ — 2. oktobar 2012 — HTC, globalni lider u pogledu inovacija i dizajna u oblasti mobilnih komunikacija, predstavio je danas HTC One™ X+, osveženu verziju svog nagrađivanog HTC One™ X pametnog telefona sa jedinstvenim HTC Sense™ 4+ interfejsom na Android™ Jelly Bean operativnom sistemu. HTC One™ X+ kombinuje upečatljiv dizajn, izuzetnu kameru i autentično audio iskustvo HTC One serije, uz poboljšane performanse, duže trajanje baterije i proširen interni kapacitet za skladištenje podataka.

„Mi podižemo HTC One™ X na novi nivo predstavljanjem novog HTC One™ X+“, rekao je Piter Čau, generalni direktor HTC korporacije. „Naši korisnici će imati mogućnost super brzog pregledanja sadržaja, još bolju kameru i zabavno iskustvo koje zaokuplja čula uz Beats Audio.“


Performanse, izdržljivost i skladišni kapacitet

Uz 1,7 GHz četvorojezgarni NVIDIA® Tegra® 3 AP37 procesor i 64GB internog kapaciteta za skladištenje podataka, HTC One™ X+ LTE verzija je do 67% brža od HTC One™ X LTE-a1, što HTC One™ X+ čini najbolje ocenjenim Android telefonom na tržištu. Osmišljen da bude munjevito brz, HTC One™ X+ omogućava brže pregledanje Internet sadržaja, tečno igračko iskustvo i glatko renderovanje grafike, te brzo preuzimanje datoteka sa Interneta, čime se obezbeđuje korišćenje uređaja u pokretu bez ikakvog napora.

Pored bržih performansi, HTC One™ X+ omogućava duže korišćenje uređaja zahvaljujući bateriji od 2100 mAh, čime je ukupno vreme za pozive uvećano i do 50% (6 sati) kao i za pregledanje sadržaja na Internetu, te uživanje u vašoj omiljenoj muzici i video spotovima2.

Slike, muzika i filmovi

Kombinujući izuzetne mogućnosti kamere svog prethodnika3 uz niz inteligentnih karakteristika koje pokreće Sense™ 4+ interfejs, HTC One™ X+ je osmišljen da pruži najkvalitetnije moguće mobilno iskustvo. Nova autoportret opcija (Self Portrait mode) na prednjoj kameri vam pomaže da napravite visokokvalitetne fotografije uz intuitivno detektovanje ljudskog lica pod različitim uglovima i primenu suptilnih poboljšanja na koži i očima. Opcija za „razgledanje znamenitosti“ (Sightseeing mode) vam obezbeđuje da uvek budete spremni za beleženje trenutka – jednim pritiskom na dugme za uključivanje zaobilazite zaključani ekran i direktno pokrećete kameru. Dva nova načina pregleda u Galeriji vam omogućavaju prikaz slika i video klipova, kao i njihovo grupisanje prema tome gde su i kada su snimljeni.

Ekskluzivno dostupan na HTC pametnim telefonima, Beats Audio™ sistem pruža autentičan zvuk studijskog kvaliteta obezbeđujući zvučno iskustvo koje zaokuplja čula uz unapređeni audio profil, jasnije vokale i detaljne visoke tonove za vašu muziku, igre, filmove i video spotove. HTC One™ X+ uvodi novu Tap and Go funkciju koja vam omogućava da povežete telefon i vašu muziku sa Beats zvučnicima4 kad ih dotaknete u Sense™ 4+ interfejsu, zahvaljujući čemu još lakše možete vašu muziku slušati glasno. Da biste ih isključili, dovoljan je samo jedan brz dodir.

HTC Watch 2.0 sistem vam pruža ekskluzivan pristup hiljadama filmova zbog čega će se HTC One™ X+ dopasti kako strastvenim ljubiteljima filmova tako i povremenim posetiocima bioskopa. Zahvaljujući uvođenju video hub-a , još jednog unapređenja Sense™ 4+ interfejsa, po prvi put ćete biti u mogućnosti da vaš celokupnu video zabavu smestite na jedno mesto.

Lako podešavanje

Nova karakteristika uređaja HTC One™ X+ je HTC Get Started, što je nova Internet usluga koja korisnika bezbolno vodi kroz podešavanja i proces personalizacije preko programa za pretraživanje Interneta na vašem desktopu. Osmišljena da unapredi iskustvo podešavanja telefona, ova odlika obezbeđuje da korisnici izvuku maksimum iz svog novog telefona već na samom početku korišćenja. Pritiskom na dugme, korisnikov telefon će preslikati podešavanja i aplikacije koje su izabrane na Internetu. Posetite start.htc.com radi dodatnih detalja.

Dostupnost

HTC One™ X+ će biti dostupan u Evropi i Severnoj Aziji počev od oktobra i u Južnoj Aziji od novembra 2012. godine. Za Severnu Ameriku će se dati zasebna najava u pogledu dostupnosti HTC One™ X+. Android Jelly Bean operativni sistem sa HTC™ Sense 4+ nadgradnjom interfejsa će se isporučivati na HTC One™ S i HTC One™ X uređajima počev od oktobra.

O HTC-u

HTC korporacija je osnovana 1997. godine i kreirala je mnoge višestruko nagrađivane i pionirske mobilne uređaje u telekomunikacionom industrijskom sektoru. Usredsređujući se na korisnike u svemu što radi, HTC pomera granice dizajna i tehnologije kako bi kreirao inovativna i lična iskustva za potrošače širom sveta. U HTC-ovom portfoliju proizvoda su pametni mobilni telefoni i tablet računari zasnovani na HTC Sense® višeslojnim grafičkim korisničkim interfejsom koji neizmerno unapređuje korisničko iskustvo. HTC se kotira na Tajvanskoj berzi (TWSE: 2498). Za dodatne informacije, molimo vas posetite: www.htc.com.

###

Imena kompanija i proizvoda sadržana u ovom tekstu mogu biti zaštitni znaci njihovih matičnih vlasnika.

1 HTC One™ X+ (verzija koja nije LTE) je do 27% brži od HTC One™ X (ne-LTE). Izvor: HTC interno testiranje

2 Trajanje razgovora na HTC One™ X+ je do 37% duže nego kod HTC One™ X (do 50% za LTE verziju). Šest sati više razgovora (LTE verzija) i 4,7 sati više razgovora (verzija koja nije LTE) u poređenju sa HTC One™ X. Izvor: HTC interno testiranje

3 8MP kamera uz f/2.0 objektiv sa širokim otvorom blende, senzor osvetljen otpozadi (BSI), Video Pic, HDR i kontinuirano snimanje fotografija jednim pritiskom na dugme.

4 Tap and Go funkcioniše samo na određenim Beats zvučnicima, koji se prodaju odvojeno od uređaja.

newsmaster