Sutra počinje Sinergija 12

Najveća IT konferencija u regionu jugoistočne Evrope, Majkrosoft Sinergija 12 koja će se pod sloganom „MOVING UP“ odžati u beogradskom Centru „Sava“ počinje u utorak, kada su u jutarnjim časovima na programu prva predavanja. Ovogodišnja konferencija obilovaće mnoštvom interesantnih predavanja koja će otkriti nove tendencije u svetu informacionih tehnologija, a protećiće u znaku „Cloud” platforme kao osnovnog pokretača novih globalnih trendova.

Dvodnevna konferencija biće podeljena na pet tematskih celina:

1. Database i Business Intelligence

2. Development Tools & Technologies/Windows Azure platform

3. Office 365, Office & Sharepoint/ Exchange and Lync/ Dynamics ERP & Dynamics CRM

4. Windows Client & Windows Phone

5. Server, Management Tools & Security

Konačna agenda predavanja na ovogodišnjoj Sinergiji, dostupna je na linku:

http://www.mssinergija.net/sr/sinergija12/konferencija/Pages/Agenda.aspx

Sinergija 12 imaće i humanitarni karakter, jer će jednim delom proteći u znaku “Bitke za porodilišta”, velike humanitarne akcije Fonda B92 za nabavku opreme porodilištima u preko 50 gradova širom Srbije. Svi učesnici konferencije moći će da na specijalnim štandovima kupe suvenire ove akcije i tako doprinesu u borbi za živote i neometano odrastanje naših najmlađih sugrađana. Takođe, na svečanom otvaranju konferencije biti najavljena i velika donatorska večera u novembru, tokom koje će, pod sloganom “IT industrija u Bici za porodilišta”, sve značajne IKT kompanije koje posluju u Srbiji dati svoj doprinos ovoj akciji.

Svečano otvaranje konferencije zakazano je za 20 časova na velikoj sceni Sava Centra uz nastup jedinstvenog hora Viva vox. Na svečanom otvaranju će govoriti Ambasador SAD u Srbiji Majkl Kirbi, predstavnici državnog vrha Republike Srbije, predsednik Majkrosofta za centralnu i istočnu Evropu Don Grantam, predsednik Upravnog Odbora Fonda B92 Veran Matić i generalni direktor Majkrosofta u Srbiji Jugoslav Pirić.

newsmaster