Verbatim predstavlja svoje proizvode CeBIT-u 2009 Sajam, Hannove

Verbatim predstavlja svoje proizvode CeBIT-u 2009

Sajam, Hannover

3-8.Mart 2009.

Hala 25 (Planet Reseller),Štand F121


Beograd, 02. mart 2009. – Na ovogodišnjem CeBIT-u, u okviru Planet Resseler hale, Verbatim će predstaviti svoj rastući portfolio proizvoda i usluga uključujući i novu PCMCIA SSD ExpressCard, kao i novi HDD od 1TB sa četvorostrukim interfejsom. Osim pomenutih proizvoda, Verbatim će dodatno demonstrirati svoju lidersku poziciju u segmentu optičih medija prezentovanjem široke palete proizvoda namenjenim profesionalnom sektoru, kao i rastući asortiman USB drajvova velikog kapaciteta, memorijskih kartica i dodatne opreme.

ExpressCard SSD za veće brzine transfera uz manju potrošnju energije

“Solid State Drive (SSD) će osvojiti tržište skladištenja podataka – to je činjenica u koju smo svi sigurni. Želimo da naše proizvode što pre pozicioniramo u ovom segmentu, i verujemo da smo u odličnoj poziciji sa 3 naša SSD ExpressCard proizvoda, nudeći 16, 32 i 64GB,” rekao je  Hans Christoph Kaiser, Business Development Manager Flash & USB Memory Verbatim EUMEA. SSD ExpressCard iz Verbatima, koja je u skladu sa PCMCIA Express Card standardima, ima pravi PCI interfejs što joj omogućava do 10 puta veće brzine čitanja (800x/120MB/sec) I šest puta veće brzine zapisa (300x/45MB/sec) nego konvencionalni USB uređaji, značajno skraćujući vreme pristupa programima I aplikacijama. SSD ExpressCard takođe troši manje energije zahvaljujući svojoj naprednoj tehnologiji.

HDD sa četvorostrukim interfejsom i GigaBit NAS

Mac® i PC korisnici sada mogu da koriste bilo koji od četiri popularna interfejsa USB 2.0, FireWire 400 i 800 kao i eSATA II za korišćenje Verbatimovog novog eksternog hard diska od 1 TB. Uz Plug ‘n’ play funkcionalnost hard disk je trenutno spreman za upotrebu. Novi 3.5 inčni GigaBit NAS hard disk kapaciteta 1TB, zajedno sa nagrađivanim MediaStation Pro, od 640 I 750GB, će takođe biti izloženi uz već postojeće Verbatimove eksterne hard diskove od 2.5 i 3.5 inča. Kompletna kolekcija takođe uključuje Color seriju sa neverovatno trendi, vedrim dizajnom.

Inovacije

Na CeBIT-u, Verbatim će po prvi put predstaviti nove optičke medije za skladištenje sa različitim premazima za profesionalnu upotrebu CD-ova, DVD-ova i Blu-Ray diskova. Ova serija uključuje Glossy Waterproof, Glossy Photo Printable, Archival Gold, Silver Printable i Thermal White and Silver, koje su u skladu sa visokim normama kvaliteta koju propisuje Verbatim.

Široka paleta dodatne opreme

Da kompletira široku ponudu Verbatima pobrinuće se dijapazon dodatne opreme ukjlučujući novi 2.1 Multimedia Audio Bar, Bluetooth zvučnike, Bluetooth miš za notebook i punjive baterija, zajedno sa tek lansiranom serijom bubica, slušalica, miševa za profesionalne igrače i još mnogo toga.