SBB UVEO USLUGU FIKSNE TELEFONIJE!

Manji računi, više priče

Tržište fiksne telefonije od ovog meseca postaje vrlo dinamično. Dobili smo još jednog operatora – SBB, koji se potrudio da bude konkurentan i na ovom polju.

Pretplata iznosi samo 390 dinara mesečno! Bez daljeg komplikovanja, SBB je vrlo jasno najavio šta se sve dobija za ovaj iznos:

Neograničeni besplatni razgovori u SBB fiksnoj mreži
Čak 100 besplatnih minuta prema fiksnim mrežama u Srbiji i brojevima ka inostranstvu
Besplatne napredne funkcije: identifikacija poziva, brzo biranje, prosleđivanje poziva, skrivanje identifikacije poziva, poziv na čekanju, govorna pošta
I još 100 besplatnih minuta ako izaberete Trio paket sa digitalnom televizijom i internetom


Još jedna dobra vest, pored navedenih pogodnosti, su i niske cene poziva.

U bilo koje doba dana i noći svi pozivi ka fiksnim mrežama u Srbiji su 1din/min i 9 din/min za pozive ka mobilnim brojevima u Srbiji. SBB je sveo račune sa inostranstvom na polovinu, trećinu ili čak sedminu dosadašnjih, u zavisnosti koju zemlju pozivate. Za najpopularnije inostrane destinacije, kao što su Nemačka, Austrija, Amerika, Kanada, Francuska, Mađarska i još 70 njih, cena je samo 6 din/min.

„Tržište fiksne telefonije, pa i samo korišćenje fiksnog telefona je pomalo zapostavljeno, jer nije bilo prave konkurencije. Ovo zanemareno tržište želimo da vratimo u fokus upravo dodatnim koristima koje će naši korisnici imati. Fiksna telefonija u SBB-u će biti i jeftinija i sa sa besplatnim dodacima na pretplatu,“ rekla je Dragica Pilipović Čefi, generalni direktor SBB-a.

SBB fiksnu telefoniju ćete koristiti jednostavno kao i svaku drugu uslugu, uz SBB kabl, ali cena, besplatni razgovori i napredne usluge koje dobijate su nešto što je novina na našem tržištu.

Spoj jeftine fiksne telefonije sa najboljim analognim i digitalnim televizijskim kanalima uz najveći broj HD kanala i kablovskim internetom koji je tehnički stabilniji i brži od ADSL-a čini novi paket Trio mix. SBB je dao ponudu koja se teško odbija, bilo da ste privatni ili poslovni korisnik.

Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže najveći je operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji i najznačajniji operator satelitske televizije u regionu, prisutan u šest zemalja svojom Total TV platformom. SBB je nastao integrisanjem kablovskih distributera širom Srbije tokom 2002. i 2003. godine, a danas zapošljava više od 900 ljudi. U saradnji sa kompanijama Telemach u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, sa kojima ima iste većinske vlasnike i predsednika uprave, čini jedinstven telekomunikacioni sistem na teritoriji nekadašnje države.

newsmaster