Nove pogodnosti za klijente Hypo banke

Mobilna aplikacija za Android i iPhone telefone

 

Beograd, 29. novembar 2012 – Hypo Alpe Adria banka kreirala je mobilnu aplikaciju za Android i iPhone pametne telefone, zahvaljujući kojoj klijenti mogu u svakom trenutku dobiti informacije o lokacijama ekspozitura i bankomata, zvaničnoj kursnoj listi, kao i svim novinama u vezi sa proizvodima i uslugama banke.

Dodatna pogodnost za sve korisnike aplikacije je mogućnost korišćenja konvertora valuta, kao i kalkulatora kredita, preko koga mogu lako i jednostavno izračunati mesečnu ratu na osnovu zadatih kriterijuma. Mobilnu aplikaciju Hypo Alpe Adria banke korisnici mogu besplatno preuzeti kroz Google Play Store za Andriod, odnosno kroz AppStore za iPhone telefone.

Pored mobilne aplikacije, klijenti Hypo Alpe Adria banke mogu koristiti i uslugu mobilnog bankarstva, zahvaljujući kojoj neograničeno mogu obavljati sve vrste plaćanja i vršiti pregled prometa i transakcija putem mobilnog telefona. Sve funkcionalnosti, koje su do sada bile dostupne putem e-banking servisa Hypo banke na internetu, sada su dostupne i na mobilnom telefonu, putem veb adrese: http://mbank.hypo.rs. Takođe, korisnici e-bankinga sa postojećim korisničkim imenom i lozinkom mogu pristupiti i m-banking aplikaciji.

newsmaster