Nikon predstavlja naslednika svog najbolje prodavanog COOLPIX fotoaparata

S3500 ima 20-pikselni, 7x NIKKOR širokougaoni zum objektiv i čist HD video

Nikon Europe danas predstavlja novi model iz COOLPIX S serije kompaktnih fotoaparata. Sledeći izuzetno uspešan S3300, najbolje prodavani fotoaparat u svim kategorijama u Evropi, višebojna paleta S3500 je atraktivna koliko i inteligentna, sa 7x NIKKOR širokougaonim zum objektivom, LCD ekranom od 6,7 cm (2,7 in.), tehnologijom smanjenja vibracije pri pomaku sočiva, 720p snimanjem video zapisa i efektima ugrađenih filtera.

Nicolas Gillet, menadžer za proizvode odseka za proizvode široke potrošnje u Nikon Europe komentariše: „COOLPIX S3500 je savršeno napravljen tako da može da snimi zabavu u trenutku dešavanja. Automatski fokus sa tehnologijom smanjenja vibracije za umanjenje efekata podrhtavanja fotoaparata pruža izuzetno oštre slike, dok širokougaoni objektiv sa optičkim zumom sa lakoćom pokriva i grupne snimke i portrete u krupnom planu. Zahvaljujući savremenom dizajnu i kvalitetnoj završnoj obradi sa različitim bojama koje privlače pogled, uključujući popularni stil sa crtežima, želećete da ga nosite sa sobom bilo gde da idete.“

coolpix-S3500

Model S3500 – Učinite više sa vašim uspomenama
Fotoaparat koji se lako može staviti u džep, a opet je izuzetno moćan kad god se izvadi, COOLPIX S3500 je savršen izbor za nošenje po gradu, a svestraniji je od bilo kog pametnog telefona. Njegovo telo je tanko od samo 20,5 mm, a u isto vreme poseduje 7x NIKKOR optički zum objektiv sa tehnologijom smanjenja vibracije što garantuje jasne i ujednačene slike i video zapise, bez obzira da li snimate prijatelje u noćnom izlasku ili legendarne znamenitosti.

S ciljem da stvari budu jednostavne, S3500 ohrabruje kreativnost bez zbrke. Izbor od 18 režima scene automatski optimizuje podešavanja fotoaparata za popularna scenarija snimanja slika, a sistem pametni portret pruža niz tehnologija automatske detekcije koje osiguravaju slike ljudi bez mane. Opcije za glamour retuširanje pomažu vam da vaši portreti izgledaju laskavije, a meni za retuširanje ima pregršt opcija za poboljšanje fotografija na licu mesta, uključujući režim brzog efekta tokom reprodukcije. Obuhvata opcije kao što su Selective color (Selektivna boja), koja konvertuje vaše slike u monohromatske i onda dodaje boju u vaš izbor, dok Cross screen (Zvezdasti filter) dodaje zvezdasti efekat na svetle objekte.

Kada snimite slike na koje ste ponosni, odličan nivo detalja zagarantovan 20-megapikselnim CCD senzorom pruža odličnu rezoluciju za izradu velikih otisaka bez davanja mesta izgovorima da se ne odštampaju fotografije, a uspomene učine vrednim uramljivanja. Ili ih podelite na mreži pomoći Eye-Fi kartice X2 (ili novija verzija) da biste digitalne fotografije u JPEG formatu prebacili direktno na pametni uređaj ili računar.

Pojedinci koji počinju da se bave snimanjem filmova voleće oštro HD (720p) video snimanje koje je dostupno jednim dodirom namenskog dugmeta za snimanje filmova. Najlepše trenutke moguće je istog trenutka snimiti i reprodukovati na LCD ekranu od 6,7 cm (2,7 in.) Čak i pod jakim sunčevim svetlom ili u uslovima slabog osvetljenja, podešavanje svetline ekrana pruža jasno fotografisanje i reprodukciju.

Fotoaparat COOLPIX S3500 se isporučuje u osam boja: ružičastoj, srebrnoj, crnoj, crvenoj, narandžastoj, roze i roze sa crtežom.

newsmaster