BlackBerry 10 mini Jam u Beogradu, Srbija

Najveći Blackberry događaj na Balkanu – 06. April 2013. * Upoznajte BlackBerry Z10 smart telefon – prvi uređaj sa BlackBerry 10 operativnim sistemom. * Najbolji programeri i najnoviji BlackBerry uređaji u Beogradu. * Besplatna registracija i učešće * 100 (veoma) atraktivnih nagrada za učesnike * VIP žurka za učesnike * Upoznajte se i razmenite iskustva sa BlackBerry ekspertima *

Beograd, 06. Mart 2013 – Drugi po redu, a istovremeno jedan od najvećih Blackberry 10 mini Jam događaja, biće održan u Zira Hotelu u Beogradu, 06. Aprila 2013. godine.

Najveći BlackBerry event na Balkanu – 06. april 2013! *

Organizatori dogadjaja su Blackberry Developer Grupe Balkan i Ambasada Kanade a dogadjaj je podržan i od strane
Blackberry-ja. U okviru dogadjaja, učesnici će imati jedinstvenu priliku da dobiju detaljne informacije o razvoju nove Blackberry 10 platforme kao i da se upoznaju sa planovima koje BlackBerry ima u budućnosti.

Blackberry 10 mini Jam ima za cilj da ujedini iskustvo i znanje programera iz Albanije, Bosne, Bugarske, Hrvatske, Grčke, Mađarske, Makedonije, Crne Gore, Rumunije, Srbije, Slovenije i Turske. Povezivanje programera na ovakva način treba da dovede do uspostavljanja boljih relacija, deljenja i razmene znanja i informacija, kako bi se potencijali programera sa ovih prostara iskoristili na što bolji način. Blackberry Developer Gruop Balkan će s tim u vezi obezbediti najbolji mogući protok informacija kao i mogućnost razmene iskustava sa ekspertima iz Blackberry-ija, sa ciljem da se programerima na Balkanu omoguće najbolji mogući uslovi za dalji razvoj.

“Drago mi je što organizujemo Blackberry 10 mini Jam u Beogradu. Pripremili smo najbolja predavanja i pozvali najbolje moguće eksperte, mobilne operatere i inovatore, koji će rado podeliti znanje i iskustvo sa programerima. Pored toga za “Jam Space” smo obezbedili i Blackberry eksperte, VIP goste, parnere i investitore kao i puno nagrada za developere.” Izjavio je Branko Nikolić, menadžer developer grupe za područja Balkana.

Prostor u kome se održava Blackberry mini Jam može ugostiti maksimalno 500 učesnika. Zbog toga na vreme rezervišete Vaše mesto na predavanjima koja se odnose na razvoj aplikacija za Blackberry 10 platformu. Registracija za Blackberry 10 mini Jam je besplatna, i podrazumeva besplatan ulaz na sva predavanja na konferenciji.

BlackBerry®10 mini Jam – Beograd 2013 je prezentacija novog, hrabrog smera kojim je BlackBerry krenuo sa BlackBerry® 10 platformom. Ovaj događaj će privući Vas i ostale programere koji razumeju snagu Blackberry-ija i žele da iskoriste priliku za razvoj mobilnih aplikacija na novoj platformi. Bez obzira da li ste Native, Web ili Android™ programer, dobićete priliku da istražite moćnu Blackberry 10 platformu i uverite se u njegovu snagu.

Budite i Vi deo tima koji će značajno promeniti igru na tržištu softvera za mobilne platforme!!!

Detaljne informacije o događaju, predavanjima kao i gostima možete naći na web strani www.bbdevbalkan.com .

Besplatna registracija na adresi www.bbdevbalkan.com/bb10jam !

newsmaster