Sinergija proglašena za Superbrand!

Beograd, 29. april 2013 – Kompanija Microsoft Software nagrađena je priznanjem „Superbrands“ za svoj brend Sinergiju – najveću i najuticajniju godišnju konferenciju posvećenu informacionim tehnologijama.  Prestižno priznanje koje dodeljuje Britanska kompanija Superbrands, vodeća svetska platforma za promociju brendova, Sinergiji je dodeljeno u kategoriji informacione i komunikacione tehnologije na svečanosti Corporate Superbrands Serbia 2012-2013. Sinergija je tako još jednom potvrdila da je tokom više od decenije postojanja postala visoko prepoznatljiv brend i sinonim za inovacije iz čitavog IT sveta. Sinergija se našla i u luksuznom ilustrovanom izdanju Corporate Superbrands Bible koje se distribuira širom sveta.

Uporedo sa svrstavanjem među najbolje brendove, Sinergija je otvorila svoja vrata za registraciju učesnika i pokrenula redizajnirani portal  http://www.mssinergija.net. Predstavnici IT sektora,  donosioci poslovnih odluka, IT entuzijasti i svi oni koji žele prvi da saznaju sve inovacije iz sveta informacionih tehnologija već mogu da se prijave i budu deo Sinergije 13.

Sinergija 13, pod sloganom “New Experience”,  biće održana u periodu od 21. do 25. oktobra 2013.,  na novom mestu, u hotelu Hyatt Regency Beograd. Promena mesta održavanja konferencije predstavlja harmonizaciju novog koncepta Sinergije i želje da se svim učesnicima pruži najkvalitetnija moguća usluga, ali i omogući veća interaktivnost tokom petodnevnog događaja.

Tehnički dani konferencije, za koje već sada možete obezbediti svoju ulaznicu, održaće se 22. i 23. oktobra, dok će registracija i preuzimanje konferencijskih paketa biti omogućene već 21. oktobra.

Svi zainteresovani imaće prilike da iskoriste promotivne periode i ostvare značajne pogodnosti pri uplaćivanju kotizacije. Naime, tokom Super promotivnog perioda, koji traje do 1. jula 2013. učesnici će biti u mogućnosti da svoje kotizacije uplate po ceni od 28.500 dinara, dok će u Promotivnom periodu, od 1. jula do 1. septembra kotizacije moći da se obezbede po ceni od 38.500 dinara. U periodu od 1. septembra, pa sve do početka Sinergije 13 učešće na konferenciji moći će da se obezbedi po standardnoj ceni od 48.500 dinara.

Za Biznis i PS dane Sinergije 13 rezervisani su 24. i 25. oktobar. Ovaj segment Sinergije 13 doneće nove strateške poglede IT lidera za razvoj informaciono-komunikacionog tržišta Srbije i, pored vodećih ljudi najvećih IT kompanija, okupiti donosioce odluka iz resornih državnih institucija i javnih preduzeća.

U skladu sa uvek inovativnim pristupom, Sinergija 13 je lansirala redizajnirani portal. Sada su sve informacije na jednom mestu, lako dostupne i pregledne u novom, atraktivnom i interaktivnom dizajnu.

Sinergija 13 donosi nov koncept i kvalitetnije sadržaje i po 13. put na jednom mestu okupiće sve ljude iz oblasti IT industrije, uključujući poslovne korisnike, IT entuzijaste, donosioce poslovnih odluka koji utiču na primenu IT rešenja, novinare i ljude iz struke.

Visoki standardi Sinergije, a u skladu sa liderskom pozicijom Microsoft-a, čine ovu konferenciju najbitnijim IT događajem u regionu, a trinaesta po redu Sinergija  sa svim inovacijma pružiće učesnicima potpuno novo IT iskustvo!

Više informacija:

http://www.mssinergija.net

newsmaster