Novi AOC monitori za celu porodicu

Stručnjaci iz AOC-a donose novitete na tržište monitora s novom linijom koja je namenjena celoj porodici. Više od 20 različitih, ultra tankih, 70ID modela nastavak su izuzetno uspešnog i nagrađivanog prethodnika – 50ID linije monitora koja je takođe prilagođena porodičnom korišćenju. Dostupna u različitim veličinama, rezolucijama i modelima, nova 70ID linija monitora nudi solidan prikaz tehnologije u atraktivnom kućištu, s posebnom teksturom koja doprinosi sofisticiranom izgledu ovih AOC noviteta.

Nova AOC linija monitora, nazvana “Value”, namenjena je i poslovnoj i kućnoj upotrebi, a odličan je primer skladnog odnosa između tehnoloških mogućnosti i dizajna monitora, i dostupnosti svim delovima tržišta.

Modeli 70ID širokog ekrana pružaju mogućnost izbora dijagonale od 46,9 do 68,6 cm (18,5″ do 27″) i rezoluciju od 1366×768 piksela (WXGA) do čak 2560×1440 piksela (WQHD). Svi modeli koriste najnoviju generaciju LED pozadinskog osvetljenja u različitim vrstama 16:09 panela. Uz brze, vrhunske TN panele s vremenom odziva piksela od 5 ms, statičkog kontrasta od 1000:1 do dinamičkog kontrasta od 20,000,000:1, u novoj liniji se nalaze i osnovni modeli IPS monitora, pa čak i modeli veličine 68,6 cm koji koriste naprednu PLS tehnologiju ekrana.

Veliki portfelj

AOC je novitete iz 70ID linije opremio i različitim mogućnostima povezivanja. U zavisnosti od modela, korisnici mogu očekivati ​​širok spektar priključaka kao što su DVI-D, HDMI ili DisplayPort, a na raspolaganju će biti i modeli opremljeni zvučnicima i/ili utičnicama za spoljašnje audio podešavanje. Pojedini modeli monitora iz 70ID linije se mogu pohvaliti i integrisanim USB slotom, kao i ergonomskim karakteristikama sa podešavanjem po visini, nagibu, okretanjem, kao i pivot funkcijom, odnosno portretnom prikazu, sve sa ciljem da se postigne maksimalni nivo udobnosti.

Smart karakteristike
Nova 70ID linija opremljena je nizom smart softvera za poboljšanje korisničkog iskustva, kao što je i-Menu, koji omogućuje podešavanje postavki jednostavnom upotrebom miša.

Takođe, ova linija monitora omogućava znatne uštede u potrošnji energije, smanjenje ukupnog troška, kao i uticaja na okolinu. Zahvaljujući E-saveru i Eco načinu rada dodatno se smanjuje potrošnja energije ovih ekonomskih TFT ekrana, koji istovremeno garantuju i energetsku održivost sertifikatima kao što su Energy Star 6, TCO 6.0 i EPEAT Silver/Gold.

Modeli – veličina ekrana i rezolucija

Model Veličina ekrana Rezolucija
e970Swn 46.9 cm (18.5″) 1366 x 768
e2070Swn 49.5 cm (19.5″) 1600 x 900
e2270Swn 54.6 cm (21.5″) 1920 x 1080

Prvi 70ID modeli već  su dostupni u svim bolje opremljenim radnjama sa tehničkom opremom, dok se ostali modeli na evropskom tržištu očekuju tokom sledećih meseci.

AOC je jedan od svetskih lidera na području monitora. Visok kvalitet, prvorazredna usluga, atraktivan dizajn, kao i ekološki i inovativni proizvodi po konkurentnim cenama razlozi su zašto sve veći broj potrošača i distributera-partnera veruju u AOC. Izuzetno širok asortiman proizvoda od kompjuterskih monitora, TV monitora i LCD televizora osvojio je brojne nagrade, među ostalim i poznati Red Dot Design Award. AOC je ogranak kompanije TPV Technology Limited, najvećeg svetskog proizvođača LCD televizora. Za više informacija o korporaciji AOC i njenim proizvodima posetite internet stranicu www.aoc-europe.com

newsmaster