Najnoviji Toshiba uređaji na CEHA sajmu u Beogradu

Beograd, 26.septembar 2013 – Najnovije PC, TV i tablet inovacije kompanije Toshiba Evropa predstavljene su u okviru CEHA Sajmu računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata.


„Drago nam je što nakon IFA sajma u Berlinu imamo priliku da i u Beogradu predstavimo naše najnovije uređaje.Potražnja za Toshibinim proizvodima je velika što je najbolji pokazatelj da potrošači cene naša konstantna ulaganja u inovacije i sam kvalitet proizvoda”, istakao je Takeshi Imai‎, asistent generalnog direktora kompanije Toshiba.

Na Toshibinoj konferenciji za medije predstavljena je nova linija proizvoda za 2013. godinu koje će posetioci imati prilike da vide i na Toshibinom štandu u Hali 1 Beogradskog sajma.

Toshiba nudi različit asortiman proizvoda među kojima najveću pažnju privlači Encore tablet računar koji je potpuno optimizovan za Windows 8.1, sa naprednim karakteristikama i aplikacijama za različite namene. Ovaj ultra-prenosivi tablet računar je idealan za korisnike i profesionalce koji žele savršene uslove za rad, zabavu i razmenu sadržaja u jednom uređaju.

U sferi kućne TV zabave Toshiba predstavlja raznovrsnu ponudu televizora među kojima je i nova L5 serija sa 3D Full HD rezolucijom i velikim Edge LED ekranima. Osim toga, Toshiba je predstavila i širok asortiman PC uređaja među kojima se posebno izdvajaju Satellite C i P linije proizvoda kao i Qosmio X70.

CEHA sajam traje do nedelje, 29.septembra.

O kompaniji Toshiba:

Toshiba je jedan od vodećih svetskih proizvođača raznovrsnih proizvoda, ponuđač rešenja i prodavac naprednih elektronskih i električnih proizvoda i sistema. Toshiba grupa obezbeđuje inovativne i imaginativne proizvode u velikom broju segmenata: digitalne proizvode, uključujući LCD televizore, notebook računare,maloprodajna rešenja i multifunkcionalne štampače; elektronske uređaje, uključujući poluprovodnike, proizvode i materijale za skladištenje podataka; industrijske sisteme i sisteme društvene infrastrukture, uključujući energetske sisteme, pametna rešenja za zajednicu, zdravstvene sisteme i eskalatore i liftove; kao i kućne aparate. Više informacija na: www.toshiba.rs.