Vrhunska produktivnost i zabava uz AOC 34-inčni WQHD monitor

Beograd, 22. jul, 2014 – AOC postavlja nove standarde za velike monitore uz u3477Pqu model.  Kao jedan od vodećih globalnih brendova na tržištu monitora, AOC probija led u ovom segmentu kombinujući impresivne dimenzije sa poboljšanom produktivnošću. Ovaj 34-inčni (86.7 cm) WQHD monitor pravi je izbor za filmske entuzijaste i zahtevne multitasking korisnike s obzirom da pruža sliku visoke rezolucije sa 4.95 miliona piksela na UltraWide panoramskom 21:9 prikazu garantujući odličnu jasnoću slike, sitne detalje i 1.07 milijardi boja. Uz impresivnu rezoluciju od 3440 x 1440 piksela na više od četvrtine jednog kvadratnog metra na području prikaza omogućava gledaocima uživanje u filmovima bez crne trake na vrhu i na dnu. Takođe, zahvaljujući idealnom spoju hardvera i softvera, korisnici jednostavno mogu gledati film i igrati kompjterske igrice u isto vreme na istom monitoru. Uz mnoge različite priključke kao što su USB 3.0 i DisplayPort, AOC pruža i integrirani HDMI priključak s MHL funkcionalnošću koja omogućava korisniku da gleda sadržaj s pametnih telefona i tableta na velikom ekranu.

Redefinisana produktivnost

Multimedijski urednici, inžinjeri, tržišni analitičari ili bilo koji drugi profesionalci koji rade s proračunskim tabelama verovatno će ceniti prednosti poboljšane produktivnosti kod ovog modela. Zahvaljujući prikazu od 79.9 x 33,5 cm, što zauzima više od četvrtine od jednog kvadratnog metra, ovaj monitor omogućava korisniku postavljanje gotovo četiri DIN A4 stranice jednu pored druge ili brzi pregled više od 16 prenosnih video zapisa poput nadzornih kamera prikazanih jednu uz drugu bez iskrivljenja. Potrebno je istaknuti da monitor ima istu visinu kao i 27-inčna verzija što omogućavaudobno korišćenje jer nije potrebno pomerati glave gore i dole tokom gledanja kompleksnih dijagrama. Štaviše, zbog svoje veličine kao i oštre slike sa preciznim detaljima, ovaj monitor je koristan za prikazivanje sadržaja većoj grupi ljudi. Jednako važne su i karakteristike „slika u slici“ i njihov usporedni prikaz koje omogućava gledanje sadržaja iz različitih izvora istovremeno, a zahvaljujući  inovativnom AOC Screen+ softveru koji odvaja veliki ekran na četiri okna, brokeri više ne treba da odlučuju da li će gledati vesti sa berze ili završavati važne poslove za sledeći dan. Dodatna pogodnost je potpuna ergonomska fleksibilnost kako bi svi korisnici ostvarili veću produktivnost. Stoga se od 34-inčnog monitora može očekivati široki raspon karakteristika koje pomažu smanjivanju umora kao što su karakteristike zakretanja, rotiranja, nagiba kao i podešavanje visine ekrana do 130 mm. Nadalje, monitor se može podesiti na VESA pripadajuće zidne nosače i police.

Redefinisana zabava

AOC-ov najveći IPS monitor, u3477Pqu model, pruža impresivnih 4.95 miliona piksela na ekranu 34-inčne dijagonale (86.7 cm). Za zahtevne multitaskere i filmske entuzijaste kao i one koji traže monitor koji kombinuje produktivnost i bioskopski osećaj, u3477Pqu monitor donosi vrhunske i detaljne prikaze slika u 21:9 formatu. Zahvaljujući Real 8-bit +FRC postavci, ovaj monitor proizvodi više od milijardu boja, a donosi i vrlo visoku stopu osvežavanja od 60 Hz i vreme odziva piksela od samo 5 ms. Tako je novi AOC monitor izrazito pogodan za brzu zabavu kao što su kompjuterske igrice ali i značajno poboljšava učinak koji izgleda kao oblak na tamnom ekranu mnogih promatrača. Opremljen sa različitim izvorima signala, odličnim upravljanjem bojama, kristalno jasnim slikama i grupom integrisanih 3W zvučnika, monitor je idealno opremljen za gledanje filmova koji zahtevaju vrhunsku rezoluciju i zvuk. Nadalje, dizajn s glatkim i tankim kućištem mogućava korisnicima s više monitora slaganje velikog radnog prostora bez ikakvih prekida ekrana. Ovaj monitor takođe koristi visoko kvalitetni IPS panel za posebno široke uglove gledanja do 178° vertikalno i horizontalno. Povrh toga, sa sjajem od 320 cd/m², u3477Pqu model čak je pogodan i za radna okruženja sa jakim osvetljenjem.

Zeleno orijentisani

Kao i kod mnogih drugih svojih monitora, AOC pruža u3477Pqu modelom pazi na okolinu. Osim potvrde o održivosti poput EnergyStar 6.0 i TCO 6.0, model takođe dolazi s inteligentnim softverom kao što je Eco Mode i e-Saver. Uz ovaj monitor dolaze i četiri USB priključka, dva standardna za 2,0 i 3,0, a integrisani DisplayPort osigurava brze i glatke prenose slike. Umesto Android entuzijasta, HDMI priključak nudi MHL tehnologiju koja omogućava korisniku direktno gledanje sadržaja sa pametnih telefona i tableta na velikom ekranu. Ovim povezivanjem pametnih telefona sa 34-inčnim WQHD monitorom video pozivi se moguučiniti još boljim doživljajem ili pružiti korisniku da s lakoćom odradi prezentaciju sačuvanu na pametnom telefonu.

Kao i za sve svoje monitore, AOC nudi 3 godine garancije, a novi model je dostupan od septembra u svim najboljim maloprodajama po ceni od:

u3477Pqu – 899 EUR (PDV uključen)

O AOC:

AOC je jedan od najboljih globalnih brandova na tržištu monitora. Visok kvalitet, prvorazredna usluga, atraktivan dizajn, kao i ekološki i inovativni proizvodi po konkurentnim cenama razlozi su zašto sve više i više potrošača i distribucijskih partnera ima poverenje u AOC. Izuzetno široki asortiman kompjuterskih monitora osvojio je i brojne nagrade. AOC je podružnica TPV Technology Limited, najvećeg svetskog proizvođača LCD monitora, a deluje na međunarodnom nivou sa evropskim sedištem u Amsterdamu i lokalnom kancelarijom u Pragu za istočnoevropsko tržište i CIS regiju. Kroz mrežu lokalnih prodajnih agenata AOC radi sa svim većim evropskim IT distributerima i preprodavcima. Za više informacija o kompaniji AOC i njenim proizvodima posetite internet stranicu  www.aoc-europe.com