Xerox multifunkcionalni uređaji 5022/5024

Xerox logo16. jul 2014. – Novi Xerox (NYSE: XRX) multifunkcionalni štampači pomažu kompanijama da smanje troškove i uštede prostor zahvaljujući karakteristikama koje povećavaju efikasnost. WorkCentre® 5022/5024 donosi pristupačnu produktivnost za A3 formate uz brzo štampanje i kopiranje kao i dodatne opcije poput skeniranja u boji, visokokvalitetnog mrežnog štampanja i mogućnosti za korišćenje faksa.

Xerox uređaj je visoko produktivan, nudi skeniranje u boji i brzinu štampanja do 24 stranice u minutu kao i opciju faksa. Kapacitet papira je 1850 uz izlaznu isporuku stranica u 14 sekundi ili manje – za formate do A3 veličine.Kompaktna veličina prihvatljiva je za manje radne prostore, a sa povećanom snagom i efikasnošću može zameniti uređaje većih dimenzija.WorkCentre 5022/5024 dolazi sa novim, interaktivnim korisničkim interfejsom  zahvaljujući kom je jednostavno upravljati opcijama za redukovanje veličine dokumenata, odabir grafika ili nameštanje stranica na jednostrano ili dvostrano štampanje.

Novi WorkCentre takođe pomaže kompanijama u održivosti uz tonere koji su u skladu sa najvišim ekološkim standardima.

Cena i dostpunost

Xerox multifunkcionalni štampači 5022/5024 će biti dostupni od avgusta. Informacije o ceni mogu se dobiti kod ovlašćenih distributera i prodajnih partnera.

Xerox

Od izuma kserografije, pre više od 75 godina, ljudi iz kompanije Xerox (NYSE: XRX) pomažu kompanijama da pojednostave način rada. Danas smo globalni lider u poslovnim procesima i upravljanju dokumentima, pomažemo organizacijama svih veličina da budu efikasnije kako bi se mogle fokusirati na svoje poslovanje. Imamo više od 140.000 zaposlenih i poslujemo u više od 180 zemalja pružanjem poslovnih usluga, opreme za štampanje i softvera za komercijalne i državne organizacije. Za više informacija posetite www.xerox.com.

newsmaster