TELEKOM SRBIJA I SONY MOBILE NAGRADILI NAJBOLJE NA „TERENU“

Beograd, 14. jul 2014 – Kompanije Telekom Srbija i Sony Mobile organizovale su druženje za najbolje takmičare nagradne igre „Brazil 2014“ na sportskoj društvenoj mreži Teren, a povodom finalnog meča Svetskog prvenstva u fudbalu. U prijatnoj, sportskoj atmosferi popularnog Mikser House-a, ljubitelji fudbala i korisnici Terena bodrili su svoje favorite, komentarisali akcije i davali prognoze i odgovore na pitanja na Terenu, iz minuta u minut dok se Mundijal bližio kraju.

Nakon što je ekipa Nemačke ponela titulu najbolje na svetu, proglašeni su i pobednici na Terenu, koje su Telekom Srbija i Sony Mobile nagradili vrednim nagradama. Najuspešniji je bio Marko Kadijević, koji je osvojio telefon najnovije generacije, Xperia™ Z2, dok je drugoplasirani takmičar dobio na poklon Xperia™ Z2 Tablet, a trećeplasirani SmartwWatch2. Pored njih, još petoro učesnika nagrađeno je inovativnim SmartBand-om.

Teren je prva sportska društvena mreža putem koje svi ljubitelji i poznavaoci sporta mogu međusobno da se takmiče, navijaju za omiljeni tim i komentarišu najnovija sportska dešavanja. Odgovarajući na pitanja postavljena u realnom vremenu odigravanja utakmice, takmičari na Terenu osvajaju poene, prvi dobijaju informacije o rezultatima i uživo prate utakmicu putem live bloga.

Probudite svoj sportski duh i budite na Terenu, jer je nagradna igra organizovana povodom fudbalskog svetskog prvenstva u Brazilu samo prva u nizu takmičenja koja vas očekuju na ovoj sve popularnijoj sportskoj društvenoj mreži.

newsmaster