PowerShot D30 – Idealni letnji saputnik

Sa prvim letnjim danima, kompanija Canon preporučuje svoj vodootporni model PowerShot D30, kao idealnog saputnika za letnje avanture. Pripadnik treće generacije Canon vodootpornih fotoaparata stigao je na naše tržište I u maloprodaji se može naći po ceni od  33.990 dinara.

Čvrst i robustan, a u isto vreme sportski Canon PowerShot D30 je idealan izbor za ljude od akcije, koji su često na otvorenom, pod vodom ili u ekstremnim situacijama. Trenutno najizdržljiviji fotoaparat na svetu kada je u pitanju otpornost na vodu, PowerShot D30 može da zaroni čak do 25m dubine i daje neverovatnu fleksibilnosti kod ronjenja, zbog čega se i kaže da je idealni saputnik za letnje avanture.

Ovaj model vam omogućava da, iako pod vodom, koristite različite komande na fotoaparatu kako biste precizno zabeležili sve zapanjujuće boje podvodnog sveta.

Trenutni pristup funkcijama poput regulisanja balansa bele ili aktivisanja podvodnog režima omogućava vam da brzo prilagođavate boje različitim nivoima osvetljenja pod vodom za najbolje podvodne snimke.

Za odlične podvodne snimke, zaslužan je i inovativni HS sistem kompanije Canon – ekskluzivna kombinacija senzora visoke osetljivosti i snažnog DIGIC procesora. HS sistem se zaista ističe u uslovima slabog osvetljenja – tipično za podvodna okruženja – što olakšava beleženje prirodne atmosfere podvodnog sveta iz ruke uz slike superiornog kvaliteta sa manje neželjenog šuma.
PowerShot_D30_BLUE_pcvesti

Ugrađeni GPS, doprinosi tome da možete obeležiti lokaciju i tačno vreme za sve snimke i video zapise koje ste napravili, a revolucionarni Sunlight LCD režim doprineo je da bez ikakvih problema vidite displej čak i na jakom Suncu.  Zahvaljujući Canon HS sistemu i Intelligent stabilizaciji slike, snimci su kristalno čisti, sa svim detaljima i prirodnim bojama, bez obzira da li ste pod vodom ili na tlu. Za još bolji kvalitet slike zaslužan je objektiv od 28-140mm, koji donosi i mogućnost optičkog zuma od 5x.

Ipak D30 nije samo namenjen za podvodnu upotrebu. Motoristi, biciklisti, planinari, skijaši mogu takođe sa velikom dozom sigurnosti da ponesu PowerShotD30 sa sobom i dokumentuju čitavu akciju s obzirom na to da je otporan na padove sa 2m visine, ali i da odlično podnosi extremne uslove poput temperature od –10.

– ### –

O Canon Europe:

Canon Europe obuhvata regionalne poslove prodaje i marketinga za korporaciju Canon, sa predstavništvima u 116 zemalja i preko 11 000 zaposlenih u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi (EMEA).

Osnovan je 1937. sa jasnim ciljem da aparat vrhunskog kvaliteta učini dostupnim potrošačima, a Canon neumorna pasija za Power of Image (moć slike) od tada je raširila Canon tehnologiju na brojna tržišta i dovela Canon na mesto vodećeg u svetu po pitanju kako potrošačkih tako i poslovnih rešenja na polju fotografije. Njegova rešenja obuhvataju proizvode od digitalnih kompaktnih i SLR kamera, preko objektiva za profesionalno snimanje i prenosivih X-ray (rentgenski zraci) mašina do multifunkcionalnih i štampača za produkciju, a sve to upotpunjeno nizom usluga sa dodatnom vrednošću.

Canon mnogo ulaže u istraživanje i razvoj, ne bi li došao do najpotpunijih i najinovativnijih proizvoda i usluga koje bi zadovoljile kreativne potrebe potrošača. Od fotografa-amatera, do štamparskih preduzeća, Canon čini da svaki potrošač razume njihovu spostvenu strast za fotografijom.

Canon veruje da je razumevanje potreba društva i okoline sastavni deo dobre poslovne prakse.
Ovo je i deo njihove korporativne filozofije Kyosei ‘Živeti i raditi zajedno za opšte dobro’.

Opširnije infrormacije o Canon Europe, dostupne su na:

www.canon-europe.com

O Canon CEE GmbH predstavništvu u Republici Srbiji:

Canon CEE GmbH, predstavništvo u Republici Srbiji nalazi se u Beogradu i u vlasništvu je kompanije Canon CEE (Canon Central and East Europe). Delatnost Canonovog predstavništva je promocija Canonovih inovativnih proizvoda i rešenja, koji pojedincima i profesionalnim korisnicima omogućavaju ostvarenje postavljenih poslovnih ciljeva. Uloga predstavništva je i pružanje potpune podrške partnerima i distributerima, kao i savetovanje prilikom traženja novih poslovnih prilika i uvođenja novih poslovnih strategija kako bi se poslovna ulaganja što bolje iskoristila.

Dodatne informacije potražite na stranici www.canon.rs

newsmaster