MTS POSTAJE BREND ZA SVE USLUGE TELEKOM SRBIJA

Beograd, 6. april 2015. godine – Telekom Srbija će od danas sve telekomunikacione usluge koje pruža korisnicima potpisivati jedinstvenim brendom – mts. Korisnički brend mts, sada i sa novim vizuelnim identitetom, objedinjuje pod jednim krovom i imenom sve usluge kompanije – fiksnu i mobilnu telefoniju, internet, televiziju i druge multimedijalne usluge. „Sveobuhvatni brend mts rezultat je nastojanja da izgradimo jaku, modernu i prepoznatljivu tržišnu marku koja će na najbolji način komunicirati sve usluge kao i vrednosti za koje se naša kompanija zalaže.

Želeli smo da ova promena bude jasna i upečatljiva za naše korisnike, prihvaćena kao zajednički korak napred. Novi vizuelni identitet i poruka prevashodno odražavaju našu usmerenost ka poboljšanju korisničkog iskustva u svakom segmentu pružanja usluga”, kaže Natalija Jegdić, izvršna direktorka za privatne korisnike kompanije Telekom Srbija. Grafičko rešenje predstavlja ideal zajednice, formirane oko jakog centra, koja se širi i umnožava, ali ujedno i usluge kompanije koje se razvijaju i tako pomažu zajednici da napreduje.

Novi logo sačinjen je od mnoštva jedinica koje čine razigranu a ipak jedinstvenu formu, ukazujući tako na inovativan i dinamičan brend. Slogan „Tvoj svet” na najbolji način ilustruje želju da novi mts bude u potpunosti posvećen ispunjavanju korisnikovih želja i potreba, kao i ostvarivanju njegovih ideja i inspiracije. Novi brend mts će se koristiti u svim aspektima komunikacije usluga kompanije, kao i za potrebe prodaje i direktnog kontakta sa korisnicima.

Istovremeno, redizajnirani logo Telekom Srbija će se upotrebljavati u korporativnim komunikacijama, institucionalnom delovanju kompanije, kao i društveno odgovornim projektima, podršci kulturi i sportu i ostalim oblastima delovanja kompanije.