MMD – Inspirisani elegancijom, dizajnirani za život

237e7qdsb 1
  • Novi Philipsovi E-Line monitori osvežavaju svaki dom i sa svojim elegantnim dizajnom
  • Sjajne PLS LED i AH IPS slike sa autentičnim bojama i Full HD rezolucijom
  • Tri veličine ekrana: 23, 24 i 27 inča

Beograd, 15. novembar , 2015. –  Vodeći računa o inovativnom dizajnu, MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philips monitore, najavljuje osveženu liniju monitora. Uz 23-inčnu verziju i AH-IPS panel tehnologiju kao i 24-inčne i 27-inčne verzije s PLS LED panel tehnologijom, sva tri od najnovijih E-Line monitora pružaju živopisne, izuzetno verne boje i širok ugao gledanja u dizajnu koji je nadahnut elegancijom kojom će osvežiti svaki dom ili kancelariju.

Dizajn bez premca

Najnovije E-Line prinove nastavljaju tradiciju pametnog dizajna na osnovu kojeg je ova linija monitora doživela veliki uspeh tokom godina. Dostupni u sjajnoj, beloj boji na tankom, elegantnom metalnom postolju, 24 i 27-inčni modeli dizanirani su da se uklope se u svaki enterijer. Nesmetano iskustvo gledanja omogućuje 23-inčni monitor u sjajnoj, crnoj boji sa širokom slikom koja se proteže od ivice do ivice i uskim okvirom koji garantuje besprekorni izgled. Za dodatnu eleganciju, prednji deo svakog monitora ne sadrži  tipke na dodir nego imaju diskretno postavljenu EasySelect tipku na zadnjoj strani monitora koja omogućava brzi pristup meniju na monitoru.

Na nove E-Line monitore osvrnuo se, Artem Khomenko, Product Manager Philips monitora u EMEA, “Kada korisnici izabiru monitor za svoj životni prostor, izgled je zaista važan. Bez obzira koliko je napredna tehnologija, vizuelni utisk koji ostavlja monitor mora ići u korak s uređenjem prostora. To podrazumeva pametne, sveže linije, a ne suvišne kablove. Sa svojim čistim izgledom i sjajnom obradom, ovi monitori čine idealan spoj elegancije i fantastičnog iskustva gledanja.”

246E7QDSW_2

Vrhunski kvalitet slike

Monitori od 24 i 27 inča dolaze s PLS LED, a 23-inčni model s AH-IPS panel tehnologijom. Obe tehnologije osiguravaju briljantno iskustvo gledanja, izuzetno širok ugao gledanja od 178 stepeni, što znači da se monitor može gledati iz gotovo bilo kojeg ugla. Za razliku od standardnih monitora, PLS ekrani pružaju neverojatno čistu sliku živopisnih boja, što ih čini idealnima za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalne primene koje zahtevaju preciznost boja i dosledno osvetljenje u svakom trenutku. Dva Philipsova monitora s PLS tehnologijom prikazuju 82 posto spektra boja NTSC, za razliku od 72 posto u odnosu na standardne monitore, što znači da može prikazati širi raspon boja za živopisnije slike. Sva tri monitora dolaze i s Full HD zaslonom formata 16:9 i rezolucijom od 1920 x 1080 čime omogućuju kontrast i oštre slike bogate detaljima. Tu je i Philipsova Flicker-free tehnologija koja smanjuje  treperenje slike i omogućava prijatnije gledanje tokom sati provedenih ispred ekrana.

Sa ciljem poboljšanja kvaliteta slike, monitori poseduju Philips Smart tehnologiju s naprednim karakteristikama: SmartContrast analizira sadržaj ekrana i automatski prilagođava boje i kontroliše intenzitet pozadinskog osvetljenja radi dinamičkog poboljšanja kontrasta kao i postizanja najboljih digitalnih slika i videozapisa. Korisnici takođe mogu uključiti ekonomični način rada koji osigurava odgovarajući prikaz svakodnevnih kancelarijskih aplikacija i manju potrošnju energije. SmartImage Lite takođe analizira sadržaj monitora i dinamički poboljšava kontrast, zasićenost boja i oštrinu slike za vrhunski prikaz – sve u stvarnom vremenu, pritiskom jedne tipke.

Povezanost s pametnim telefonima

Fotografiranje slika i snimanja videozapisa na pametnim telefonima sve češća je pojava među korisnicima. Ipak reprodukcija na manjem ekranu smanjuje užitak gledanja. S novim E-Line monitorima, korisnici mogu spojiti svoj mobilni telefon ili druge MHL-kompatibilne uređaje putem dodatnog MHL kabla i gledati HD videozapise kako oživljavaju na velikom ekranu. Mobilni uređaji takođe se mogu istovremeno puniti pri čemu se osigurava neograničeno gledanje omiljenih sadržaja.

Novi Philipsovi monitori biće dostupni krajem novembra po ceni od:

237E7QDSB199 EUR

246E7QDSW209 EUR

276E7QDSW289 EUR

Više informacija o Philips monitorima na internet stranici www.philips.com/monitors

Tehničke karakteristike:

Vrsta LCD monitora, veličina 23-inčni model: AH-IPS LCD

24-inčni, 27-inčni modeli: PLS LED, 82% NTSC

Tehnologija pozadinskog osvetljenja W-LED
Veličina ekrana 23 inča / 58.4 cm

23.6 inča / 59.9 cm

27 inča / 68.6 cm

Efektivno područje pregleda 509.18 (V) x 286.41 (O)

521.28 (V) x 293.22 (O)

597.9 (V) x 336.3 (O)

Optimalna rezolucija 1920 x 1080 @ 60 Hz
Ugao gledanja 178° (V) / 178° (O), @ C/R > 10
Osvetljenje 250 cd/m²
Boje prikaza 16.7 M
Spektar boja sRGB
MHL 1080P @ 30Hz
Praktičnost ·         Uključeno/isključeno, Meni,

·         Jačina zvuka (HDMI audio izlaz), Ulaz, SmartImage Lite, Kensington brava, VESA stalak (100x100mm)

·         Plug & Play kompatibilnost: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 8.1 / 8 / 7

Mogućnost povezivanja •    Signalni ulaz: VGA (analogni), DVI-D

(digitalni,HDCP), MHL-HDMI (digitalni,

HDCP)

•    Ulaz sinhronizacije: Odvojena

sinhronizacija, Sync on Green

•    Audio (ulaz/izlaz): HDMI audio izlaz

Održivost •    Okolina i energija: EnergyStar 6.0, EPEAT

Silver, RoHS, ne sadrži olovo niti živu

•    Ambalaža se može reciklirati: 100 %

Usklađenost i standardi ·         Propisi i odobrenja: CE oznaka, FCC, klasa B, CUEAC, TCO certifikat, TUV/ISO9241-307, VCCI, RCM, WEEE, CECP
Kućište ·         23-inčni: crna, sjajna obrada

·         24-inčni: crna / bela / srebrna / zlatna / crvena; sjajna obrada

·         27-inčni: bela, sjajna obrada

O MMD-u

MMD (Multimedia Displays) u potpunom je vlasništvu komanije TPV, osnovane 2009. Godine ugovorom o licenci s Philipsom. Kao jedan od vodećih brendova na tržištu LCD monitora i ekrana, prisutan je širom sveta. Kombinujući snagu Philipsova brenda s TPV-ovom stručnom proizvodnjom i dizajnom desktop monitora, komercijalnih ekrana i LCD televizora, MMD se ponosi svojim inovativnim proizvodima i bržim i kvalitetnijim delovanjem na tržištu. MMD deluje na međunarodnom nivou sa evropskim sedištem u Amsterdamu i lokalnom kancelarijom za istočnoevropsko tržište u Pragu. Kroz mrežu lokalnih prodajnih agenata MMD radi sa svim većim evropskim IT distributerima i preprodavcima. MMD-ov centar za dizajn i razvoj nalazi se na Tajvanu. Za više informacija o brendu MMD i proizvodima posetite internet stranicu www.mmd-p.com

newsmaster