Microsoft predstavlja premium Office 365 E5

Microsoft logo

Redmond, 30. novembar 2015. – Microsoft je danas predstavio nove mogućnosti Office 365 paketa u pogledu načina komunikacije, sigurnosti i analitike, a koje će biti dostupne u novom premium planu za biznis korisnike, pod nazivom Office 365 E5. Zajedno, ove mogućnosti predstavljaju najznačajniju biznis ponudu u okviru Office 365 paketa, i na taj način ga čine najkompletnijim, najsigurnijim i najproduktivnijim cloud rešenjem do sada.

Najvažnije nove mogućnosti su Skype for Business usluge za sastanke i govorne usluge – uključujući Skype Meeting Broadcast i Cloud PBX. Skype Meeting Broadcast i Cloud PBX usluge će od 30. novembra u okviru Office 365 biti dostupne širom sveta, dok će ostali inovativni servisi ubrzo potom biti fazno uvođeni.

Skype Meeting Broadcast omogućava organizovanje velikih virtuelnih sastanaka lakše nego ikada pre, sa alatima za organizovanje profesionalnih sastanaka koji mogu da dostignu i do 10.000 učesnika. Ova usluga omogućava učesnicima da se pridruže sastancima sa gotovo bilo kog pretraživača ili uređaja.

Cloud PBX omogućava kompanijama da eliminišu pojedinačne PBX sisteme i pređu na cloud rešenje uz pomoć Office 365, kao centralne lokacije za upravljanje korisničkim komunikacijama, e-mailom, organizovanje fajlova, i saradnju. Korisnici mogu da obavljaju  i transferuju poslovne pozive direktnim biranjem ili pomoću aplikacije na svom računaru ili mobilnom telefonu.

Inovacije koje je Microsoft uveo u Office 365 paket, bazirane su na nastojanjima da se redefiniše produktivnost u poslovanju, i da se fokus komunikacija preusmeri na ono najbitnije u svakom poslu – tim i timsku saradnju. Uz Office 365 E5 timovi sada mogu da rade i da se povezuju u realnom vremenu, pomoću Skype iskustva koje poznaju i vole, i Office aplikacija koje svakodnevno koriste. Sveobuhvatna Office 365 E5 platforma za pozive, video konferencije i deljenje informacija, nudi najjednostavniju i istovremeno najsigurniju infrastrukturu za savremeno poslovanje.

Više informacija možete naći na https://blogs.office.com

***

O Microsoft-u

Osnovana 1975. godine, kompanija Microsoft (Nasdaq “MSFT”) je svetski lider u pružanju računarskih tehnologija uključujući softver, usluge i rešenja koja korisnicima i kompanijama pomažu da ostvare svoj puni potencijal. Microsoft se odnosi na Microsoft Corp. i njene podružnice, uključujući Microsoft Mobile Oy, koja razvija, proizvodi i distribuira Lumia, Asha i Nokia X mobilne telefone i druge uređaje.

Microsoft u Srbiji počeo je sa radom 2002. godine. Te godine su predstavnici Vlade Republike Srbije potpisali sporazum o strateškoj saradnji u oblasti IT-ja sa Bilom Gejtsom. Od svog osnivanja do danas, Microsoft u Srbiji ostvario je zavidne rezultate, definišući tako značajne pomake u razvoju lokalnog IT tržišta. Svesni da je smanjenje stope piraterije jedan od preduslova ulaska Srbije u Evropsku Uniju, lokalna kancelarija posvetila se kontinuiranom radu na legalizaciji softvera u Srbiji i borbi protiv piraterije.

U septembru 2005. Godine, Microsoft je otvorio svoj razvojni centar u Beogradu. Danas, razvojni centar zapošljava više od 200 IT stručnjaka iz čitave Srbije, od kojih su svi obrazovani u Srbiji. Prosečna starost tima je 28 godina. Zahvaljujući kompaniji Microsoft, svi oni su ostali u Srbiji. Svi Microsoft projekti razvijeni u Srbiji su priznati od strane kompanije Microsoft i miliona korisnika na globalnom nivou, što dodatno promoviše Srbiju i ucrtava je kao stratešku tačku na tehnološkoj mapi sveta.

newsmaster