ViewSonic predstavio novi model projektora

Kompanija ViewSonic predstavila je krajem prošle nedelje novi model projektora, opremljen tehnologijom BrilliantColor koja omogućava prikazivanje slike sa izuzetno malog rastojanja.

Radi se o modelu PJD5351 koji može da prikaže sliku dijagonale 152,4 centimetra (60 inča) sa daljine od svega 0,9 metara, sa projekcionim odnosom 0,9:1. Rezolucija projektora je 1024×768 piksela, a sliku prikazuje sa osvetljenošću od 2500 ANSI lumena i kontrastom od 2400:1. Primenjena tehnologija BrilliantColor omogućava reprodukciju življih boja, šireg spektra u odnosu na prethodne modele projektora.

Od novog projektora očekuje se da olakša upotrebu i omogući višenamenski rad, kako u velikim konferencijskim salama tako i u učionicama.

sa višestrukim ulazima uključujući i dva RGB-a, komponentni, kompozitni i S-Video ulaz što omogućava povezivanje na raznovrsne izvore signala. Kao deo poboljšane funkcionalnosti, ViewSonic je primenio tehnologiju „Off to Go“ koja omogućava da nakon završene prezentacije korisnik jednostavno isključi projektor i ponese ga sa sobom bez potrebe da se lampa prethodno ohladi. Osim toga u ECO režimu rada, životni vek lampe se produžava na 4000 sati i smanjuje se buka prilikom rada.

|Search: Find More About ViewSonic predstavio novi model projektora|