Samsung uz kupovinu određenih modela pametnih telefona poklanja Galaxy Watch4

SRB-NacPromo-KV-V-OPEN-FILE

Pokrenite se i usvojite zdrave navike uz pomoć pametnog sata

Proleće je stiglo, što znači da grad postaje okupan dugo očekivanim zelenilom, a ulice ponovno vrve ljudima nakon dugog zimskog sna. Ovo je vreme godine kad se sve oko nas budi, pa tako i mi sami i naš organizam, daje nam energiju potrebnu za pokret, a često i za promenu navika. Bilo da proleće za vas znači šetnju gradom, povratak treningu ili jednostavno uživanje na suncu, Samsung pametni telefoni Galaxy S21 FE 5G, Z Flip3 i Z Fold3, odlični su i svestrani pametni telefoni za sve generacije, kakve god bile njihove potrebe i želje.

 Upečatljiv dizajn i praktičan oblik

Iako atraktivan dizajn Galaxy S21 FE 5G pametnog telefona uz svoj Contour-Cut okvir i četiri privlačne boje malo koga može da ostavi ravnodušnim, neki korisnici jednostavno žele da dizajn njihovog pametnog telefona bude drugačiji. Pametni telefoni Z Flip3 i ZFold3 dizajnom se oslanjaju na popularni koncept preklopnih telefona. Atraktivan dizajn, koji zadržava visok nivo funkcionalnosti, čini ovu seriju pametnih telefona odličnim odabirom za sve one koji ne pristaju na kompromis. Ko kaže da pametni telefon ne može da bude praktičan, a ujedno i moćan uređaj koji stane u svaki džep.

Zabava i povezanost bez granica

Priroda i ljudi uvek su zanimljivi motivi za fotografisanje, a s dolaskom proleća prilika da se napravi odlična fotografija sve je više. Glavna prednost fotografisanja pametnim telefonom definitivno je njegova praktičnost i činjenica da je većinu vremena uz nas, pa tako možemo biti sigurni da nam fotoaparat neće nedostajati kad ga najviše trebamo. Uhvatite nezaboravne trenutke kamerom svog pametnog telefona, bilo da šetate parkom ili ručate na otvorenom u pauzi od posla. Pametni telefon treba da bude estetski dobro dizajniran i privlačan, no isto tako i kvalitetan i funkcionalan. Upravo zato su Samsung pametni telefoni S i Z serije opremljeni vrhunskim tehnologijama, moćnim kamerama i velikim ekranima koji omogućavaju efikasan rad, neometano iskustvo igranja i čine ih idealnim uređajima za bezbrižno pregledavanje i deljenje sadržaja na društvenim mrežama. Instagram ili TikTok – nije bitno, jer uz Samsung pametne telefone svet društvenih mreža je nadohvat ruke.

Pametni sat i telefon – savršen spoj

Samsung je pripremio pravu prolećnu poslasticu, pa uz kupovinu Samsung Galaxy S21 FE 5G, Z Fold3 ili Z Flip3 pametnog telefona na poklon dobijate Galaxy Watch4 pametni sat. Ovaj pametni sat u komunikaciji s pametnim telefonom možete da koristite za vežbanje, slušanje muzike, praćenje informacija o zdravlju ili jednostavno kao cool modni dodatak. Uz brojne mogućnosti Galaxy Watch4 kao što su BIA senzor (Bioelectrical Impedance Analysis) koji beleži pritisak, nivo kiseonika u krvi i otkucaje srca, kao i opciju praćenja ritma spavanja Sleep scores, vraćanje zdravim navikama nikad nije bilo lakše. Promocija traje u periodu od 1. 4. 2022. do 1. 5. 2022., a više informacija možete pronaći na linku https://www.samsung.com/rs/offer/move-and-grab-the-gift.

Izvor: Represent